Şimdi rotamız Eskişehir'e doğru! Orada yaşayan Öznur Hanım bizi karşılamak için bekliyor. Kendisi üçüz çocukları olan bir dekosever!
Ev sahibimizin profesyonel mesleği makine mühendisliğiymiş. Sonra üçüz çocuklarına hamile olduğunu öğrenince işe ara vermiş. Uzun bir süredir de vaktini çocuklarını büyütmeye ayırmış.
Çocuklarından zaman kaldıkça dekorasyonla ilgilenmiş. Çünkü evi ile ilgilenmenin kendisine iyi geldiğini fark etmiş.
Evlerini satın aldıktan sonra iç mekanlarda değişiklikler yaptırmamış. Zaten ev yeni olduğu için buna gerek de yokmuş.
Dekorasyona sıra geldiğinde ev sahibimiz natürel şıklık seviyormuş. Evi "çok abartı olmasın, bitkilerin varlığı hissedilsin ve doğayı yansıtsın" istiyormuş kendisi!
Bunun için öncelikle renk paletinde yeşile renk vermiş. Doğadan ilham alan bu rengin yanına füme ve beyazı eklemiş.
Mobilyalarında kendine konfor sağlayanlara yönelmiş. Temizliği kolaylaştırmak için yerden yüksek ayaklar önceliği olmuş.
Büyük parçalarda ihtiyaç dışında bir şey kullanmamış. Yemek faslını mutfakta yaptıkları için salona masa koymaya gerek duymamış.
Duvar dekorlarına gereken önemi veren Öznur Hanım, dekorunu hareketlendirmek için bitkileri ve objeleri değerlendirmiş.
Mutfak ve diğer odalarından da karelerle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:
Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @oznurunfotogunlugu
Buyurun konuk olalım.