2024 yılına sayılı günler kala sizler için dekorasyon trendlerinden de bahsedelim dedik. Bunu yaparken biraz daha keyifli olması adına "unut" ve "hatırla" şeklinde iki kategori yaptık. "Unut" olarak size sunacaklarımız 2024 yılında geride kalanlar olacak, "hatırla" dediklerimiz de yeni yılda dekorasyonda bolca aklınızda kalması gerekenlerden oluşacak!

Hadi hemen başlayalım!

Dekorasyona İlgi Duyanların Bakması Gereken 2024 İç Tasarım Trendleri!

Parlak Duvarları Unut, Mat Duvarları Hatırla!

Önceki yıllarda ayna kaplı duvarlar ya da parlayan boyalar daha çok seviliyordu. Ama 2024 yılında bunlar artık unutulacaklar arasında!

Yeni yılda öne çıkan şey doğallık' Her şey de olduğu gibi duvarlarda da doğallık seviliyor. Ahşap çıtalar, beton doku ve mat renkli doğal tonlar hatırlayacaklarınız arasında!

Salon, Bohem Dekorasyon, İskandinav, Beyaz, Krem, Bej, Vizon, Ahşap Mobilya, Tv ünitesi, Tv ünitesi aksesuarları, Ev Aksesuar, Ev bitkisi, Ayna, Yuvarlak ayna, Dekoratif ayna, Hasır avize, Orta sehpa, Sehpa, Saksı, Berjer, Teddy koltuk, Yan sehpa, Fon perde, Perde, Tül perde, Koltuk takımı, Duvar dekorasyonu

Dekorasyona İlgi Duyanların Bakması Gereken 2024 İç Tasarım Trendleri!

Antrasit Duvarı Unut, Kahverengiyi Hatırla!

Geçmiş yıllarda antrasit tonlu duvarları da çok seviyorduk. Ama 2024 yılında antrasit duvarın yerini kahverengiler alacak!

Oturma Odası, Kahverengi duvar rengi, Beyaz, Tül perde, Perde, Avize, Aydınlatma, Sedir, Tablo, Duvar dekorasyonu, Yan sehpa, Sehpa, Kırlent, Ev tekstili

Dekorasyona İlgi Duyanların Bakması Gereken 2024 İç Tasarım Trendleri!

Metal Tamamlayıcıları Unut, Ahşapları Hatırla!

Metal sehpaları seviyorsanız sizi üzeceğiz ama artık ahşaplar daha ön planda! Dediğimiz gibi natürellik her şeyde kendini göstermeye başlıyor 2024'te. Haliyle de tamamlayıcılar da bundan etkileniyor!

Tv ünitesi, Tv ünitesi aksesuarları, Ev Aksesuar, Ahşap Mobilya, Desenler, Berjer, Kırlent, Ev tekstili, Koltuk takımı, Puf, Dekoratif Objeler, Yan sehpa, Sehpa

Dekorasyona İlgi Duyanların Bakması Gereken 2024 İç Tasarım Trendleri!

Tek Çizgiyi Unut, Formsal Kotrastı Hatırla!

Genelllikle bir dekorda ya keskin hatlar kullanılır ya da kıvrımlı hatlar! İşte bu unutulacaklardan biri daha!

Hatırlamanız gereken ise farklı formların kontrastına yer vermek. Yani keskin hatlar ile kıvrımları aynı dekorda hatta aynı parçalarda buluşturmak!

Yemek Odası, Modern, Beyaz, Kahverengi, Tablo, Duvar dekorasyonu, Yemek masası, Sandalye, Ahşap Mobilya

Dekorasyona İlgi Duyanların Bakması Gereken 2024 İç Tasarım Trendleri!

Tek Avizeyi Unut, Katmanlı Aydınlatmayı Hatırla!

Dekorasyonda tek bir avizenin kullanıldığı zamanlar aslında yıllardır unutulur durumda! Nitekim 2024'te de katmanlı aydınlatmaların etkisi daha çok artacak. Hatta alanı olduğundan daha fazla aydınlatan ve dışarıdaki havaya göre rengini ayarlayan yüksek teknolojili aydınlatmalar da fazlaca yer bulacak!

Salon, Modern, Beyaz, Kahverengi, Lacivert, Altın, Köşe koltuk, Koltuk takımı, Halı, Salon halısı, Orta sehpa, Sehpa, Tablo, Duvar dekorasyonu, Kırlent, Ev tekstili, Çizgili desen, Desenler, Sandalye, Yemek masası, Avize, Aydınlatma, Vitrin, Çıtalarla duvar dekorasyonu, Ev bitkisi, Fon perde, Perde