Şimdi sizlerle keyifli bir salona konuk olacağız. Ev sahibimiz Suna Hanım, canlı renklerle kuşattığı dekorunda bizleri ağırlıyor.

Ev sahibimiz yoğun tempoda çalışan bir hemşire. İş yerinde çok yorulduğu için de evinde iyi enerji almak istemiş. Çözümü de kendisine pozitif enerji veren renklerde bulmuş.

Yeşil bir köşe koltuk baş köşeye yerleştirilmiş. Onun üstüne de canlı turuncu tonundan kırlentler gelmiş. Birbirine çok yakışan bu iki renk, aradaki beyaz ve nötrlerle de iyice dengelenmiş.

Günlük kullanıma uygun bir alan oluşturan Suna Hanım, tamamlayıcı parçalarında da masif ahşaplara yer vermiş. Gayet de iyi yapmış. Bu neşeli alanı en çok ahşaplar paklar çünkü.

Ahşaptan yapılmış kitaplık, köşe koltuğun biraz ilerisine konmuş. Yanına da bir hasır sandalye gelince okuma köşesi salonun ayrı bir bölümüne dönüşmüş.

Dekorun son eksiklerini de tablo ve bitkilerle tamamlayan ev sahibimiz, yuvasına döndüğünde rahatça dinlenebileceği bir ortam oluşturmuş.

Fotoğrafları arasında gezinirken çok seveceğiniz dekorumuza geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @sunaturkdoganelmas 

Buyurun konuk olalım.

Bu Dekorun Her Detayından Pozitif Enerji Yayılıyor!

Salon, Rustik, Yeşil, Turuncu, Beyaz, Fon perde, Perde, Tül perde, Köşe koltuk, Koltuk takımı, Halı, Salon halısı, Vizon, Ahşap Mobilya, Duvar rafı, Duvar dekorasyonu, Ev bitkisi, Parke, Kitaplık, Kırlent, Ev tekstili

Bu Dekorun Her Detayından Pozitif Enerji Yayılıyor!

Tablo, Duvar dekorasyonu, Kitaplık, Ev bitkisi, Hasır sandalye, Turuncu, Yeşil, Kırlent, Ev tekstili

Bu Dekorun Her Detayından Pozitif Enerji Yayılıyor!

Duvar rafı, Duvar dekorasyonu, Çerçeve, Koltuk takımı, Kırlent, Ev tekstili, Yeşil, Turuncu, Lambader, Aydınlatma, Vizon

Bu Dekorun Her Detayından Pozitif Enerji Yayılıyor!

Çerçeve, Galeri duvarı, Duvar dekorasyonu, Vazo, Ev Aksesuar, Dresuar, Siyah, Beyaz