Nötr renk tonları, bir ortamı hem ferahlatıp hem de öne çıkarabiliyor. Birbirinin devamı gibi duran bu tonların kullanıldığı dekorların akıcılığını hissetmemek mümkün değil! Nötrleri çokça kullanan bu evimizi gezdiğinizde sözlerimize siz de hak vereceksiniz.

Ev sahibimiz Feray Hanım, bundan bir yıl önce de bizi ağırlamıştı. Aradan geçen sürede sadece evi değil, ev sahibimizin hayatı da değişmiş. Daha önceki ziyaretimizde sakin olan ev, aileye eklenen iki yeni üyeyle şenlenmiş.

Bir yandan ikizleriyle diğer yandan da eviyle ilgilenen ev sahibimiz, evindeki modern ambiyansı İskandinav esintileriyle tamamlamış.

Salonun odak noktasında yer alan köşe koltuk, hem rahatlığı hem de zarif tasarımıyla evin aurasına oldukça uyum sağlamış.

Bir alanda keyifli zaman geçirmenin biraz daha sadelikten geçtiğine inanan Feray Hanım, salonda gereksiz eşyalara yer vermek istememiş: Bir orta sehpa ve onun altında yer alan geometrik desenli halıyla alanın dekorunu tamamlamış.

Dekorun karakteristik dokunuşlarını sağlayan tablolar, hasır puf ve ev bitkileri gibi doğal materyallerle buluşturularak hem modern hem de otantik bir görünüm sağlanmış.

Birbirinden güzel köşelerle buluşacağınız evimizi gezerken daha önceki ziyaretimizden de hatırlayacağınız ferah mı ferah mutfakla da karşılaşacaksınız.

Ama önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @feraymetee

Buyurun konuk olalım.

Nötr Tonlarla Aşk Yaşayan Bu Ev Çok Ferah!

Salon, Modern, Gri, Beyaz, Siyah, Köşe koltuk, Koltuk takımı, Halı, Salon halısı, Tül perde, Perde, Orta sehpa, Sehpa, Kırlent, Ev tekstili, Vazo, Ev Aksesuar, Sandalye, Tablo, Duvar dekorasyonu, Avize, Aydınlatma, Salon avizesi, Ev bitkisi, Hasır puf

Nötr Tonlarla Aşk Yaşayan Bu Ev Çok Ferah!

Salon, Modern, Gri, Beyaz, Siyah, Köşe koltuk, Koltuk takımı, Halı, Salon halısı, Tül perde, Perde, Orta sehpa, Sehpa, Kırlent, Ev tekstili, Vazo, Ev Aksesuar, Sandalye, Tablo, Duvar dekorasyonu, Avize, Aydınlatma, Salon avizesi, Ev bitkisi, Hasır puf, Tv ünitesi, Mumluk

Nötr Tonlarla Aşk Yaşayan Bu Ev Çok Ferah!

Salon, Modern, Tv ünitesi, Tv ünitesi aksesuarları, Ev Aksesuar, Hasır puf, Sandalye

Nötr Tonlarla Aşk Yaşayan Bu Ev Çok Ferah!

Mutfak, Büyük mutfak, Beyaz mutfak, Mutfak tezgahı, Mutfak tezgah arası, Mutfak adası, Davlumbaz, Ankastre, Tabure, Mutfak zemin seramikleri, Mutfak aksesuarları, Kulpsuz mutfak dolabı, Ev bitkisi, Mutfak perdesi, Beyaz

Nötr Tonlarla Aşk Yaşayan Bu Ev Çok Ferah!

Mutfak masası, Sandalye, Modern mutfak, Mutfak, Beyaz, Vazo, Ev Aksesuar, Duvar rafı, Duvar dekorasyonu, Saksı, Şamdan, Sarkıt, Aydınlatma, Mutfak Avize Modelleri