Egzotik detaylarla kuşanmış şık bir dekora konuk oluyoruz. Ev sahibimiz Burcu Hanım, gösterişi sevenlerden. Işıltılı parçalara kendi iddiasını da katanlardan.

Bir yerde şaşa seviliyorsa art deko da orada beliriyor. Konuk dekorda etkili olan art deko, egzotik detaylarla iyice şaha kalkmış.

Dekorda nötr ve toprak tonları hakim. Ama ipler onların elinde değil. Çünkü belirgin detaylardan seslenen altın ve bronz tonları var.

Salonu dolduran konforlu mobilyalar, leopar desenli kırlentlerle tamamlanmış. Bu şekilde vahşi yaşam ilk izlerini göstermiş.

İlk izlerini kırlentlerde görsek de asıl detaylar duvar ve zeminde: Duvarda kullanılan hayvan figürlü tablolar ve zemini kuşatan post halı, egzotizm noktasında imzayı atmak için hazırda beklemiş.

Salonun oturma bölümünde kendini gösteren her şey yemek bölümünde de olduğu gibi devam etmiş: Leopar desenli sandalyeler, bronz aynalı konsol ve şık tasarımlı aksesuarlar.

Gösteriş konusunda oldukça cesur olan dekor her parçada ışıltıyı elden bırakmamış: Penceredeki püsküllü perdede, ortayı dolduran parlak yüzeyli sehpada ve özenle şeçilen aksesuarlarda.

Fotoğrafları arasında gezinirken oldukça beğeneceğiniz bu parıltılı eve geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @burcugocmenn

Buyurun konuk olalım.

Egzotik Detaylarla Dolu Albenisi Yüksek Bir Dekor

Salon, Art deko, Yeşil, Beyaz, Krem, Kahverengi, Fon perde, Perde, Tül perde, Tablo, Duvar dekorasyonu, Spot aydınlatma, Aydınlatma, Avize, Salon avizesi, Altın, Koltuk takımı, Berjer, Kırlent, Ev tekstili, Lambader, Post halı, Halı, Orta sehpa, Sehpa, Zigon sehpa, Dekoratif Objeler, Ev Aksesuar, Sandalye, Yemek masası, Aynalı mobilya, Ayna, Sehpa üstü aksesuarı, Desenler

Egzotik Detaylarla Dolu Albenisi Yüksek Bir Dekor

Salon, Art deko, Yeşil, Beyaz, Krem, Kahverengi, Fon perde, Perde, Tül perde, Tablo, Duvar dekorasyonu, Spot aydınlatma, Aydınlatma, Altın, Koltuk takımı, Berjer, Kırlent, Ev tekstili, Post halı, Halı, Orta sehpa, Sehpa, Zigon sehpa, Dekoratif Objeler, Ev Aksesuar, Sandalye, Aynalı mobilya, Ayna, Sehpa üstü aksesuarı, Desenler, Vazo, Kristal aksesuarlar, Pampas otu, Bronz mobilya

Egzotik Detaylarla Dolu Albenisi Yüksek Bir Dekor

Salon, Art deko, Yeşil, Beyaz, Krem, Kahverengi, Fon perde, Perde, Tül perde, Tablo, Duvar dekorasyonu, Spot aydınlatma, Aydınlatma, Avize, Salon avizesi, Altın, Koltuk takımı, Berjer, Kırlent, Ev tekstili, Lambader, Post halı, Halı, Orta sehpa, Sehpa, Zigon sehpa, Dekoratif Objeler, Ev Aksesuar, Sandalye, Yemek masası, Aynalı mobilya, Ayna, Sehpa üstü aksesuarı, Desenler, Vazo, Pampas otu, Bronz mobilya

Egzotik Detaylarla Dolu Albenisi Yüksek Bir Dekor

Yemek Odası, Yemek masası, Sandalye, Konsol, Konsol üzeri dekoratif objeleri, Runner, Ev tekstili, Ayna, Vazo, Ev Aksesuar, Dekoratif Objeler, Şamdan, Krem, Kahverengi, Aynalı mobilya, Parke, Altın

Egzotik Detaylarla Dolu Albenisi Yüksek Bir Dekor

Vazo, Ev Aksesuar, Kristal aksesuarlar, Pampas otu, Krem, Kahverengi