Şimdi sizlerle Rabia Hanım'a konuk oluyoruz. Muş'ta yaşayan ev sahibimiz, değişiklikler yaptığı dekorunda bizleri ağırlıyor.

Yaklaşık bir yıl önce de uğradığımız konuk evimiz, bu sürede yeni bir suret kazanmış: Yeni renkler, eski ortama dahil edilmiş.

Sıcak ortamları çok seven Rabia Hanım, dekorun yeni halinde de bunu göz ardı etmemiş. Hatta yeniliklerde bu seviyeyi daha çok arttırmış.

Bohem stilin hakim olduğu dekor için yapılan en önemli değişiklik, değişen duvar rengi olmuş.

Eski halinde açık renk olan duvarlardan biri, kiremit renginin enerjisiyle kuşanmış. Üstüne gelen tablolar da görsel ilgiyi daha çok arttırmış.

Duvar renginin değişmesiyle başlayan dekor hareketliliği, yeni bir orta sehpanın alınmasıyla devam etmiş. Sehpanın cam olması da alanın natürelliğine ayrı bir katkı!

Son olarak da mobilyalar yeni yerlerine gelmiş ve neticede küçük değişikliklerle bambaşka bir alan ortaya çıkmış!

Fotoğrafları arasında gezinirken fikirler edineceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @rabiahomeeblog 

Buyurun konuk olalım.

Turuncu Duvar Bu Muş Evine Nasıl Da Hareket Katmış!

Salon, Bohem Dekorasyon, Hardal, Bej, Turuncu, Siyah, Beyaz, Köşe koltuk, Koltuk takımı, Turuncu duvar rengi, Fon perde, Perde, Tül perde, Kitaplık, Halı, Salon halısı, Kırlent, Ev tekstili, Orta sehpa, Sehpa, Yuvarlak sehpa, Tablo, Duvar dekorasyonu

Turuncu Duvar Bu Muş Evine Nasıl Da Hareket Katmış!

Salon, Bohem Dekorasyon, Hardal, Bej, Turuncu, Siyah, Beyaz, Köşe koltuk, Koltuk takımı, Turuncu duvar rengi, Fon perde, Perde, Tül perde, Kitaplık, Halı, Salon halısı, Kırlent, Ev tekstili, Orta sehpa, Sehpa, Yuvarlak sehpa, Tablo, Duvar dekorasyonu, İndigo Mavisi

Turuncu Duvar Bu Muş Evine Nasıl Da Hareket Katmış!

Salon, Turuncu duvar rengi, Tablo, Duvar dekorasyonu, Hardal, Siyah, Halı, Salon halısı, Geometrik desen, Desenler, Orta sehpa, Sehpa, Kırlent, Ev tekstili, Beyaz, Çiçeklik

Turuncu Duvar Bu Muş Evine Nasıl Da Hareket Katmış!

Cam orta sehpa, Orta sehpa, Yuvarlak sehpa, Sehpa, Beyaz, Siyah, Mum, Halı, Geometrik desen, Desenler