Şimdi konuk olacağımız ev, biraz modern biraz art deko biraz da klasik. Sofistike görünümleri seven ev sahibimiz, evinin dekorasyonunda hep bu doğrultuda ilerlemiş. Modern tasarımları kalite ve lüksle buluşturmuş.

Konuk olduğumuz ev, canlı renkleri pek sevmiyor. Buranın rengi genel olarak siyah. Evin her alanında kendine yer bulan siyah, açık renklerle yarattığı kontrastla evin asil görünümünde önemli paya sahip.

Evimizi gezmeye başladığımızda karşımıza ilk çıkan yerlerden olan mutfak, beyaza katılan siyahla renk kazanmış. Mutfak dolaplarında kullanılan kulpsuz parlak dolapları ve metal sandalyeleriyle modern görünümde olan mutfağa, tavandan sarkan zarif görünümlü klasik avize eşlik etmiş. Aydınlık görünümün artırılması için de gizli ledlerle aydınlığa aydınlık katılmış.

Evin art deko olan yüzü salondaysa siyah etkisini daha bir artırmış. Siyahın, parlak yüzeyler ve metalle buluştuğu salonda, açık nötr tonlarla ortamın karamsarlığı, sofistike bir görünüme geçiş yapmış. Geometrik formların ve bolca metalin yarattığı şık görünümle salonun kalite algısını yükselten ev sahibimiz, seçtiği perdeleriyle de ortamda hiçbir şeyin eksik kalmasına yer vermemiş.

Tarzıyla salonun devamı gibi olan banyoda da yine siyah ve açık tonların ortaklığı var. Parlak seramiklerin, geometrik formların ve zıt kutupların yarattığı kontrastın ruh kattığı banyo, görünümüyle de en az diğer yerler kadar asil ve şık.

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @48kilonun_gitme_seruveni 

Buyrun konuk olalım.

Siyah ve Beyazın Asaletini İçine Katan Bir Ankara Evi

Mutfak, Siyah, Beyaz mutfak, Kulpsuz mutfak dolabı, Gardrop tipi buzdolabı, Renkli buzdolabı, Ankastre, Mutfak tezgahı, Mutfak tezgah arası, Mutfak Avize Modelleri, Avize, Aydınlatma, Mutfak halısı, Mutfak zemin seramikleri, Mutfak perdesi, Stor perde, Asma tavan, Gizli aydınlatma, Mutfak masası, Metal sandalye, Sandalye, Mutfak televizyonu

Siyah ve Beyazın Asaletini İçine Katan Bir Ankara Evi

Balkon, Balkon oturma grubu, Balkon masası, Hasır sandalye, Kırlent, Balkon duvar dekorasyonu, Balkon halısı

Siyah ve Beyazın Asaletini İçine Katan Bir Ankara Evi

Salon, Salon halısı, Siyah, Krem, Beyaz, Gri, Tv ünitesi, Orta sehpa, Metal ayaklı sehpa, Sehpa, Berjer, Cam orta sehpa, Yan sehpa, Fon perde, Perde, Tül perde, Abajur, Aydınlatma, Duvar dekorasyonu, Ev bitkisi, Kırlent

Siyah ve Beyazın Asaletini İçine Katan Bir Ankara Evi

Banyo, Banyo paspası, Beyaz, Siyah, Banyo seramikleri, Banyo dolabı, Banyo aynası