Herkesin yaşadığı yer onun için özeldir. Bunu sağlayan etkenler arasında da bazı olmazsa olmazlar vardır. Duşakabin ve sineklik bu önemli etkenlerin başında gelir. Yapı dükkanım olarak biz, evlerinizin tamamlayıcısı olan, en son model ve en özel tasarımlı, kaliteli malzemeye sahip ve şık duşakabinleri ve birbirinden özel çalışma ürünleri olan sağlam malzemelerden imal edilme sineklikleri sizlerle buluşturuyoruz. Duşakabin , hayatımızda bu kadar yer kaplayan bir şeyken yılların tecrübesini ve donanımını yapı dükkanım olarak sizlere ulaştırmaktan mutluluk duyarız.

Duşakabin ve Sineklik İçin Doğru Adres: Yapı Dükkanım

Duşakabin Alırken Nelere Dikkat Edilmeli ve Nasıl Bir Duşakabin Modeli Seçmelisiniz?

Dışardan bakıldığında kolay gibi görünse de hem model çeşitliliği hemde kurulum şekilleri değişkenliği gibi sebeplerden ötürü, nasıl bir duşakabin seçeceğiniz çok önemlidir. Çünkü duşakabinler kullanım pratikliği, temizleme kolaylığı ve şık görünümü sebebiyle küvet ya da jakuzi yerine çok daha fazla tercih edilmeye başlanmıştır. Bu yüzden uzun süreli kullanım ve kaliteli zamanlar için duşakabinin kurulacağı yer, kullanacağınız model gibi dikkat edilmesi gereken ayrıntılar vardır. 

Örneğin, köşe modelli bir duşakabin istiyorsunuz ancak klozet ile birbirine çok mu yakın? Bu durumda ölçüleri doğru almak kaydıyla oval bir kabin tercih etmelisiniz. Eğer banyonuzun durumu iki duvar arası şeklindeyse de ölçünün büyüklüğüne göre 1 sabit panel 1 açılır kapı ya da 2 sabit panel 2 açılır kapı şeklinde bir model tercih etmelisiniz. 

Şekil itibariyle nasıl bir duşakabin alacağınıza karar verdikten sonra nasıl bir tasarım seçeceğiniz tamamen sizlerin zevkine kalmış, çünkü sayısız seçenekler sizleri bekliyor. Parlak kromaj, altın rengi, siyah, krom ya da bakır. Veyahut siyah çizgili cam, füme cam, 5mm kalınlığında ya da 6 mm cam, yani sayısız seçenekler yapı dükkanımda sizleri bekliyor.

Duşakabin ve Sineklik İçin Doğru Adres: Yapı Dükkanım

Duşakabin Modelleri Nelerdir? Cam Mı Yoksa Plastik Mi?

Duşakabin modelleri tekneli ya da teknesiz, yani yerden duşakabin şeklinde olabilir. Çeşidine göre değişebilse de standart bir duşakabin büyüklüğü ortalama olarak 180 cm’dir. Bunu cam boyutu ile yükseltmek mümkün olsa da tekne ile de yükseltilebilir, cam ve profil çeşitleriyle kombin sağlanabilir. 

Yerden duşakabinler yani teknesiz duşakabinler ise direkt zeminle yükselen avangart bir tasarım ortaya çıkarılabilir. Duş alırken oturma imkanı sağlayan oturmalı tekneler ile de duş keyfinizi bambaşka boyutlara çıkarabilirsiniz. 

Siz değerli kullanıcılarımızın yapı dükkanım olarak bizlere en çok sorduğu soruların başında cam mı yoksa plastik duşakabin mi soruları geliyor. Duşakabinler iki şekilde de yapılabilir. Boyutları ve renk seçenekleri çok fazla olmakla birlikte temperli cam en çok tercih edilen duşakabin çeşididir. 

Temperli cam, önce çok yüksek ısıya maruz bırakılan camın hiç beklemeden aşırı soğuğa maruz bırakılarak yapısının değişmesiyle oluşur. Bu nedenle aldığı bir darbede en az zararla atlatmanızı sağlayacak bir yapı şekline bürünür. Cam kabinlerin yanı sıra mika ya da polistren ismiyle duyacağınız plastik camlı duşakabinler de gayet tercih edilebilir kabin çeşitleridir. Yani iki şekilde sadece siz değerli kullanıcıların tercihine kalmıştır. 

Duşakabin ve Sineklik İçin Doğru Adres: Yapı Dükkanım

Duşakabin Ölçüsü Nasıl Alınır? Duşakabin Temizliği Nasıl Yapılır? Kurulumu Kolay Duşakabin Kötü Müdür?

Duşakabin ölçüsü almak aslında çok kolaydır. Eğer banyonuz iki duvar arası bir kabin gerektirdiyse sağdan ve soldan tam ölçü önce en aşağıdan alınır, sonra ortalama bir insan boyunun bel hizası civarından bir ölçü daha alınır ve son olarak 180 cm civarından en sağ ve en sol arası bir kez daha ölçülür ve imalat için en küçük ölçü baz alınır. Çünkü yapı dükkanım olarak kullandığımız kaliteli ve kullanışlı profillerimiz ebatlama olarak çok kolaylık sağlar ve eğer ölçü alınan yerde birkaç santimetrelik fark varsa iç içe geçen profiller ile kolaylıkla ayarlanabilir. Eğer köşe ya da oval bir kabin tercih edecekseniz banyonuzda lavabo ya da klozetin kabine yakınlık durumu, banyo giderinin konumu ve varsa havalandırmanın yerine göre yine en sağdan ve en soldan ölçü alınmalıdır. Yer sağlamada ferahlık sağlamak için de oval bir kabini köşe kabin yerine tercih edebilirsiniz. 

Duşakabinler sürekli su, sabun veya şampuan gibi dış etkenlere maruz kalır. Bu nedenle kireçlenme ya da istenmeyen lekeler karşımıza çıkar. Bunlardan kurtulmak ve duşakabin temizliği için bazı püf noktalarına uyduğumuz takdirde bu istenmeyen durumları ortadan kaldırabiliriz. Herkesin kolaylıkla ulaşabileceği duşakabin ve cam temizliği için yapılmış kimyasal temizlik gereçleri ile yapabileceğiniz gibi beyaz sirke ve karbonat ile yumuşak bir sünger yardımıyla da olukları, bağlantı noktalarını ve camlarını da rahatlıkla temizleyebilirsiniz. İster kimyasal ister natürel yöntemler kullanın, güzel bir durulama ile kalıntı kalmamasını sağlamanız çok önemlidir. 

Gelişen teknolojimiz sayesinde hem profillerde hemde bağlantı seçeneklerinde artık kolay kurulum ile herkes evinin ustası olabilir. Kurulum şeması ile yapı dükkanımdan alacağınız duşakabinleri yardım almadan da kurabilirsiniz. Yani hayır, kurulumu basit olan duşakabinler kötü değil, aksine daha iyidir. Bir tane duşakabinin montajı için saatlerce uğraşmak yerine kısa sürede montajı tamamlayıp yeni duşakabininizin keyfini sürebilirsiniz. 

Duşakabin ve Sineklik İçin Doğru Adres: Yapı Dükkanım

Kaliteli Duşakabin Pahalı Mı Olur? Uygun Fiyatlı Kaliteli Duşakabin Var mı? 

Her ürünün bir yapım maliyeti ve satış fiyatı vardır. Yapı dükkanım olarak ileri teknoloji ile geliştirdiğimiz üretim bandı ve tüm ülke geneline sorunsuz sevkiyat olanaklarını uygun fiyat ile birleştirdik. Kullandığımız paslanmaz ve üretim garantili profilleri siz kıymetli kullanıcılarımıza yüksek kaliteyi uygun fiyatla sunmak, yapı dükkanım ile gayet mümkündür. Fiyatlarımız ve seçenekler için sizleri yapidukkanım.com’ a bekleriz. 

Duşakabin ve Sineklik İçin Doğru Adres: Yapı Dükkanım

Sineklik Nedir? Neden Gereklidir? Maksimum Faydayı Nasıl Alabilirz?

Özellikle yaz aylarının en büyük sorunlarından biri maalesef sivrisinekler ve diğer haşerelerdir. Evinizde pencerelerinize, balkon kapınıza, eğer bahçe katı bir yerde yaşıyorsanız bahçenize açılan kapıya, ölçünüze özel sineklikler tercih etmelisiniz. Sadece bu da değil, evinizi daha sağlıklı şekilde havalandırmak için de sineklik tercih etmek çok mantıklı olacaktır.Tamamen tercihinize göre değişmekle beraber pileli sineklikler, menteşeli sineklikler, stor sineklikler, sürgülü ya da akordeon sineklikler tercih edebilirsiniz. 

Sineklikler görece uygun fiyatlı ürünlerdir. Bu ürünlerimizden maksimum fayda almak için zaman içinde kullanıma bağlı olarak bazı noktalara dikkat edilmelidir. Örneğin, farklı kimyasal malzemeler ile sert darbelerle temizlendiğinde file kısmı zarar görebilir. Bu nedenle sineklik modelinize göre tazyikli su ile ya da nemli bezle temizlik yapmanız daha doğrusu olacaktır. 

Yapı Dükkanım'ı Rakiplerinden Ayıran Ne?

Bizler yapı dükkanım ailesi olarak kendimize, kaliteyi uygun fiyatla her haneye ulaştırma gayesi ediniyoruz. Bu nedenle bizlere internet sitemiz olan yapidukkanim.com üzerinden ulaşabilir, müşteri temsilcilerimiz ile canlı destek alabilir, satın alma veya sonrasında da garantili hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Doğru fiyat politikası ile ücretsiz kargo ve kapıda ödeme seçenekleriyle tüm seçeneklerle duşakabin veya sineklik modellerimizi satın alabilir, huzur ve güvenle kullanabilirsiniz. Sizlere ulaştırmak istediğimiz her üründe önceliğimiz siz değerli müşterilerimizin memnuniyetidir. 

Sizleri memnun olacağınız ‘’hizmet’’ sahibi olmak için bir tık ya da bir telefon mesafede bekliyor olacağız. Yapı dükkanım, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diler.