Bilgi, deneyim ve tecrübesi ile yenilikçi küçük elektrikli ev aletleri üreten Arnica, birbirinden şık ve kullanışlı ürünleri ile hayatı kolaylaştıran çözümler üretmeye devam ediyor. Elektrikli mutfak aletlerinden süpürge modellerine, kişisel bakım ürünlerinden ısıtma-soğutma sistemlerine kadar geniş bir küçük ev aletleri yelpazesi ile tüketicilerin çözüm ortağı olmayı amaçlayan Arnica, kızartma ve pişirme deneyiminizi bir üst seviyeye çıkaracak tost makineleri ile de mutfakların yeni yıldızı olmanızı amaçlıyor.

Mutfakta geçirdiğiniz değeri bilen, inovasyonel ve işlevsel ürünler üreten Arnica, granit tost makineleri ile mutfağınızda profesyonel bir şef gibi çalışmanızı sağlıyor. Leziz bir kahvaltı düzenleyebileceğiniz, evinizin rahatlığında ızgara keyfi yaşayabileceğiniz ya da damak çatlatan eşsiz sandviçler hazırlayabileceğiniz Arnica Granit serisi tost makineleri, mutfağınızın vazgeçilmez küçük ev aletleri arasında yerini almaya hazırlanıyor.

Arnica

Granit Farkıyla Eşsiz Bir Izgara Deneyimi

Dostlarınız için hazırlayacağınız eşsiz bir yemek ziyafeti ya da aileniz için tam kıvamında kızarmış et ya da sebzeler için ideal olan Arnica Granit ızgaralı tost makinesi, tüm ailenin damak tadına uygun lezzetleri bir arada yapmanızı sağlıyor. 180 derece açılabilen üst gövdesi sayesinde kolaylıkla ızgara lezzeti yaşamanızı sağlayan tost makinesi , evinizin konforunda damak çatlatan lezzetler yaratmanızı sağlıyor. Bulaşık makinesinde kolaylıkla yıkayabileceğiniz, yapışmaz ısıtıcı plakalar ile donatılmış modelleri dilerseniz besinlerinizin kalınlığına göre ayarlayabilir dilerseniz ısı ayarlamaları yapabilirsiniz.

Çizilmelere, yanmaya ya da yemeklerinizin yanmasına etkin bir çözüm sunan granit kaplamaya sahip modeller, hem tost yaparken hem de ızgara yaparken çok daha etkin bir işlem yapmanızı amaçlıyor. Isıyı muhafaza eden ve besinlerinizin eşit bir şekilde ısı almasını amaçlayan granit kaplamalı küçük ev aletleri arasında yer alan Arnica tost makinesi, ısıdan kaynaklı tat ve lezzet bozulmalarının da önüne geçmenize yardımcı oluyor.

Yenilikçi Tasarım Mutfaklarda Yerini Alıyor

Kurulduğu ilk günden beri yenilikçi tasarımları ve fonksiyonel kullanımları ile öne çıkan Arnica, Granit ızgaralı tost makineleri ile de mutfak deneyiminizi çok daha etkin bir hale getirmeye hazırlanıyor. Mutfağınızın dekorasyonu ile uyum içerisinde bir kullanım sunan küçük ev aletleri, her zaman elinizin altında bulundurabileceğiniz şık dizaynları ile de dikkat çekiyor. Turkuaz ve fuşya renk seçenekleri arasından dekorasyonunuz ya da tarzınız ile en uyumlu olanı seçebilir, yemek yapımını görsel bir şölen haline getirebilirsiniz.

Tüm küçük ev aletleri ürünlerinde olduğu gibi tost makinesi modellerinde de etkin bir iade, değişim politikası benimseyen Arnica, değiştirmek ya da iade etmek istediğiniz ürünler için de her zaman müşteri odaklı bir anlayış benimsiyor. Mutfakta geçirdiğiniz süreyi keyifli bir aktiviteye çevirecek, eşsiz lezzetler yaratmanızı sağlayacak ya da ızgara lezzetini dilediğiniz her an yaşamanıza yardımcı olacak tost makineleri arasından seçiminizi rahatlıkla yapabilir, dilediğiniz renk seçeneği ile ürünü kolaylıkla sipariş edebilirsiniz