Farklı konseptlere ve kendine özgü çizgilere sahip yatak odası modelleri, yatak odanızda farklılık yaratacak şık görünümleriyle ön plana çıkar. Geliştirdiği ürünlerle dünya çapında sayısız kullanıcıya ulaşan Enza Home’un tasarladığı yatak odaları, her tarz ve beğeniye hitap edecek şekilde üretilir.

Göz Alıcı Modellere Sahip Yatak Odası Takımları
Fonksiyonel kullanım avantajının yanı sıra madran ceviz, sahra, turkuaz mavi renklerini buluşturan Santiago yatak odası takımı, doğal ahşap kaplama yüzeyi ve estetik yapısı ile göz kamaştırır. Modelde bulunan karyolayı başlığındaki dikiş detayları ve geniş depolama hacmine sahip özel kulplu sürgülü, altı, beş ve dört kapaklı dolaplar tamamlar. Eşsiz çizgi formlarına sahip Infinity modeli, çizilmeye karşı dayanıklı parlak gri akrilik yüzeye sahiptir. Modern özel işçilikle farklı yapıdaki karyolası hemen göze çarparken komodin ve şifonyerdeki bas-aç ray, ürüne ayrı bir fonksiyonellik kazandırır. Dolap içerisinde bulunan hareket sensörlü LED aydınlatmalar kullanım sırasında azami ölçüde kolaylık sağlarken, aksesuar ve pantolon bölmesi bulunan dolaplar her türlü kullanım senaryosu için uygunluk sunar. Modelin parlak yüzeyi, kolay temizlenebilir özelliğe sahip olmakla birlikte çizilmeye karşı dayanıklıdır ve çevreci akrilik malzeme ile imal edilmiştir.

Yenilikçi Stil Tasarımları Arayanlar için Enza Home
Retro tarzın çağdaş mobilya anlayışına uyarlanmış en şık ürünü Elena Yatak Odası, Kafkas meşe ve oksit karamela renk kombinasyonu ile tüm dikkatleri üzerinde toplayan farklı bir modeldir. Karyola, bazalı ve bazasız seçim alternatifi olarak kullanıcılara sunulurken seriye özel kulp ve ayak tasarımları ile sadelik ve zarafeti odanıza taşır. Doğal ahşabın güçlü etkisini tasarımına yansıtan Lina modeli, altın renkli kulpları ile sağlam ve sıcak mekanlar yaratır. Altı farklı dolap seçeneği ile sonsuz dolap kombinasyonuna ortam hazırlarken, dolap kapaklarında füme renkli aynalara yer verilir.

Enza Home ile Yatak Odanıza Zarafet Kazandırın
Dolap kapaklarında özel kumaş kaplama kullanılan Piero yatak odası modeli, sıradışı görünüm sergilerken her detayında özgünlüğün ve ayrıcalığın izlerini taşır. Ürün, Enza meşe ve beyaz akrilik renklerini parlak krom kulp ve krom ayaklarla buluşturarak harikulade bir uyum yakalar. Özel ahşap desenli aynalı dolap kapağı, hareket sensörlü aydınlatmalarla tamamlanırken, raflarında dokunmatik LED aydınlatmaları olan komodinler, zarafeti fonksiyonellikle harmanlar.
İpek mat lake ve özel üretim rose renkle, pastelin huzur veren etkisini bir araya Zen yatak odası, odanızın atmosferini kısa sürede değiştirir. Kenarları özel işçilik ve kumaş ile yapılmış geometrik formlu karyolası ve şifonyer aynası ile zamansız tasarımı evinize getirir.

Yatak odalarınızın daha kullanışlı ve estetik görünmesine imkan tanıyan Enza Home’un son derece zengin seçenekler sunan 2000’e yakın farklı ürün çeşidini, yurt içi ve yurt dışında bulunan 162 mağazası aracılığıyla inceleyebilirsiniz. Hayalinizdeki oda tasarımına kavuşmak ve birbirinden şık mobilyalarla evinizin havasını değiştirmek için size en yakın Enza Home satış noktasını ziyaret edebilirsiniz. Tüm satış noktaları ve mobilya modellerini www.enzahome.com.tr web sitesinde bulabilirsiniz.
Yatak Odası Takımlarında Enza Home Etkisi

Yatak Odası

Benzer Konular