Duşakabin ve Sineklik İçin Doğru Adres: Yapı Dükkanım

Duşakabin Alırken Nelere Dikkat Edilmeli ve Nasıl Bir Duşakabin Modeli Seçmelisiniz?

Dışardan bakıldığında kolay gibi görünse de hem model çeşitliliği hemde kurulum şekilleri değişkenliği gibi sebeplerden ötürü, nasıl bir duşakabin seçeceğiniz çok önemlidir. Çünkü duşakabinler kullanım pratikliği, temizleme kolaylığı ve şık görünümü sebebiyle küvet ya da jakuzi yerine çok daha fazla tercih edilmeye başlanmıştır. Bu yüzden uzun süreli kullanım ve kaliteli zamanlar için duşakabinin kurulacağı yer, kullanacağınız model gibi dikkat edilmesi gereken ayrıntılar vardır. 

Örneğin, köşe modelli bir duşakabin istiyorsunuz ancak klozet ile birbirine çok mu yakın? Bu durumda ölçüleri doğru almak kaydıyla oval bir kabin tercih etmelisiniz. Eğer banyonuzun durumu iki duvar arası şeklindeyse de ölçünün büyüklüğüne göre 1 sabit panel 1 açılır kapı ya da 2 sabit panel 2 açılır kapı şeklinde bir model tercih etmelisiniz. 

Şekil itibariyle nasıl bir duşakabin alacağınıza karar verdikten sonra nasıl bir tasarım seçeceğiniz tamamen sizlerin zevkine kalmış, çünkü sayısız seçenekler sizleri bekliyor. Parlak kromaj, altın rengi, siyah, krom ya da bakır. Veyahut siyah çizgili cam, füme cam, 5mm kalınlığında ya da 6 mm cam, yani sayısız seçenekler yapı dükkanımda sizleri bekliyor.