Duşakabin ve Sineklik İçin Doğru Adres: Yapı Dükkanım

Duşakabin Modelleri Nelerdir? Cam Mı Yoksa Plastik Mi?

Duşakabin modelleri tekneli ya da teknesiz, yani yerden duşakabin şeklinde olabilir. Çeşidine göre değişebilse de standart bir duşakabin büyüklüğü ortalama olarak 180 cm’dir. Bunu cam boyutu ile yükseltmek mümkün olsa da tekne ile de yükseltilebilir, cam ve profil çeşitleriyle kombin sağlanabilir. 

Yerden duşakabinler yani teknesiz duşakabinler ise direkt zeminle yükselen avangart bir tasarım ortaya çıkarılabilir. Duş alırken oturma imkanı sağlayan oturmalı tekneler ile de duş keyfinizi bambaşka boyutlara çıkarabilirsiniz. 

Siz değerli kullanıcılarımızın yapı dükkanım olarak bizlere en çok sorduğu soruların başında cam mı yoksa plastik duşakabin mi soruları geliyor. Duşakabinler iki şekilde de yapılabilir. Boyutları ve renk seçenekleri çok fazla olmakla birlikte temperli cam en çok tercih edilen duşakabin çeşididir. 

Temperli cam, önce çok yüksek ısıya maruz bırakılan camın hiç beklemeden aşırı soğuğa maruz bırakılarak yapısının değişmesiyle oluşur. Bu nedenle aldığı bir darbede en az zararla atlatmanızı sağlayacak bir yapı şekline bürünür. Cam kabinlerin yanı sıra mika ya da polistren ismiyle duyacağınız plastik camlı duşakabinler de gayet tercih edilebilir kabin çeşitleridir. Yani iki şekilde sadece siz değerli kullanıcıların tercihine kalmıştır.