Şimdi sizleri Sema Hanım'ın evine götürüyoruz. Ev sahibimiz Sema Hanım, bizi evinin salonunda ağırlıyor. Kendisi bu alanı şimdi gördüğümüz hale getirmek için çok uğraşmış.

Tadilattan geçen salonda küçük çaplı bir inşaat alanı yaratılmış. Kırıp- dökme safhalarından geçen salon, bütün işlemin sonucunda istenilen görünüme bürünmüş.

L tipi salonun yemek ve oturma bölümü, iki ayrı alan gibi. Dar bölüme yerleştirilen yemek masası ve sandalyeler, bir yandan oturma bölümünden kopuk diğer yandan da bir arada.

Sade görünümden yana olan Sema Hanım, hem yemek hem de oturma bölümünde buna yönelik seçimler yapmış. 

Konforlu ve çok göz yormayan mobilyalarla alan doldurulmuş, renk olarak da sakin hissi sürdürecek tonlara yer verilmiş.

Küçük detaylarda kendini gösteren yeşil ve pirinç tonlarıyla dekora biraz hareket katılsa da genel olarak minimalist- sade düzen korunmaya çalışılmış.

Tv altında yer alan elektrikli şöminesi ve şık detaylarıyla sizleri karşılayacak evimizden karelere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @sz_dgn 

Buyurun konuk olalım.

Bu Minimalist Dekor Hem Şık Hem Kullanışlı!

Salon, Modern, Küçük salon dekorasyonu, Gri, Beyaz, Siyah, Koltuk takımı, Halı, Salon halısı, Geometrik desen, Desenler, Orta sehpa, Sehpa, Avize, Aydınlatma, Salon avizesi, Elektrikli Şömine, Ev bitkisi, Saksı

Bu Minimalist Dekor Hem Şık Hem Kullanışlı!

Salon, Modern, Küçük salon dekorasyonu, Gri, Beyaz, Siyah, Koltuk takımı, Halı, Salon halısı, Geometrik desen, Desenler, Orta sehpa, Sehpa, Avize, Aydınlatma, Salon avizesi, Elektrikli Şömine, Ev bitkisi, Saksı, Sehpa üstü aksesuarı, Ev Aksesuar, Tül perde, Perde, Fon perde, Yemek masası, Sandalye

Bu Minimalist Dekor Hem Şık Hem Kullanışlı!

Yemek Odası, Siyah, Beyaz, Metal duvar saati, Fon perde, Perde, Tül perde, Vazo, Ev Aksesuar, Pampas otu, Sandalye, Yemek masası, Modern

Bu Minimalist Dekor Hem Şık Hem Kullanışlı!

Salon tadilat, Tadilat, Öncesi / Sonrası