Boş bir terasınız var, bir de hiç kullanmadığınız bir konsol. Ne yaparsınız? Sizin yanıtlarını duyamıyoruz ama bu iki malzeme ile ortaya çıkan rustik bir mutfağı tanıyoruz.

Dekorasyon işlerine gönül vermiş ev sahibimiz Merve Hanım için teras mutfak fikrinin tetikleyicisi eski konsol olmuş.

İlk evlendiği zamanlarda aldığı avangart konsol, şimdi ki dekorasyon tarzına uyum sağlamıyormuş. Ama ürünün ahşabı da çok kaliteli olduğu için bunu değerlendirmek istemiş.

"Ne yapayım, edeyim" derken "neden bir tezgah olmasın" diye aklından geçirmeye başlamış. Kısa bir süre sonra da aklındakileri gerçeğe dönüştürmüş.

Konsolun ilk etapta kapaklı kısmını antrasit rengi ile boyamış. Yüzeyde ahşap tezgah havası oluşturmuş. Üstüne de yeni kulplar takılmış.

Ek bir mutfak için yeteri kadar alan sağlayan tezgaha uygun bir eviye de pencereye yakın şekilde konumlandırılmış. Tabi tüm bu alanın tesisat işleri için Merve Hanım'ın eşi hazır bulunmuş!

Beyaz bir terek, minimal masa, sandalyeler, jüt halı ve turuncu servis arabası da yerini alınca ev sahibi için keyifli bir mutfak ortaya çıkmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken fikirler edineceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @kozadanev  

Buyurun konuk olalım.

1 / 8

Mutfak, Rustik mutfak, Antrasit  , Turuncu, Ahşap Mobilya, Terek, Beyaz, Jüt halı, Halı, Servis arabası, Parke, Laminant parke, Mutfak halısı, Teras, Stor perde, Eviye
2 / 8

Mutfak, Rustik mutfak, Antrasit , Turuncu, Ahşap Mobilya, Terek, Beyaz, Jüt halı, Halı, Servis arabası, Parke, Laminant parke, Mutfak halısı, Teras, Stor perde, Eviye

Mutfak, Rustik mutfak, Antrasit  , Ahşap Mobilya, Terek, Beyaz, Jüt halı, Halı, Parke, Laminant parke, Mutfak halısı, Sandalye, Mutfak masası, Teras, Stor perde, Eviye
3 / 8

Mutfak, Rustik mutfak, Antrasit , Ahşap Mobilya, Terek, Beyaz, Jüt halı, Halı, Parke, Laminant parke, Mutfak halısı, Sandalye, Mutfak masası, Teras, Stor perde, Eviye

Mutfak, Teras, Beyaz, Krem, Sandalye, Mutfak masası, Kahverengi, Laminant parke, Parke, Stor perde
4 / 8

Mutfak, Teras, Beyaz, Krem, Sandalye, Mutfak masası, Kahverengi, Laminant parke, Parke, Stor perde

Eviye , Beyaz, Terek, Mutfak
5 / 8

Eviye , Beyaz, Terek, Mutfak

Terek, Mutfak, Beyaz, Antrasit  , Ahşap mutfak tezgahı, Mutfak tezgahı, Eviye
6 / 8

Terek, Mutfak, Beyaz, Antrasit , Ahşap mutfak tezgahı, Mutfak tezgahı, Eviye

Beyaz, Siyah
7 / 8

Beyaz, Siyah

Öncesi / Sonrası
8 / 8

Öncesi / Sonrası