Beyazın ferahlığıyla siyahın karizmasının buluştuğu bir mutfağın konuğuyuz. Ev sahibimiz Bahar Hanım'ın zamanının çoğu burada geçiyor. Bu yüzden mutfağı evinin diğer alanlarından biraz daha özel.

Mutfağın kullanım alanı gayet geniş. İçinde kolayca hareket edilebiliyor. Ama mutfağın çekiciliğinin sırrı geniş olmasında değil, tasarımında!

Canlı renkleri de kullanmaya müsait mutfağın renk tercihinde, açık ve koyu tonların başı çekenleri kullanılmış: Beyaz ve siyah. İki zıt rengin yarattığı kontrastla çekici hale gelen mutfak, beyazın etkisiyle olduğundan da geniş görünmüş.

Dolap kapaklarında tercih edilen shaker ve pencere görünümlü tasarımlarla mutfağın ferahlığına bir de sıcaklık ve samimiyet katılmış.

Dolap kapaklarına uyum sağlama konusunda görevli alanlar, tezgah ve tezgah arası. Bu mutfakta o görev de başarıyla yerine getirilmiş: Kabartmalı görünümlü shaker kapaklar, aynı görünüme sahip seramik tezgah arasıyla tamamlanmış. Hem de üstlerine siyahı bürünerek!

Mutfağın pişirme alanının dışında yer alan bir de farklı köşe var. Mutfak adasından oluşan bu alan, hem yemek için bir masa hem de estradan kullanılacak bir tezgah.

Yarattığı sıcak ambiyansla oldukça keyifli anlar geçirilmeye uygun bu mutfağın karelerinden önce bir hatırlatmamız var:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram hesabı: @bulutuum

Buyrun konuk olalım...

Ev Gezmesi: Beyazla Siyahı Buluşturan Şık Bir Mutfak

Mutfak, Beyaz mutfak, Mutfak tezgahı, Siyah, Mutfak tezgah arası, Tezgah arası seramik, Mutfak halısı, Halı, Mutfak adası, Masa örtüsü, Shaker kapaklı dolaplar, Mutfak aksesuarları

Ev Gezmesi: Beyazla Siyahı Buluşturan Şık Bir Mutfak

Mutfak, Beyaz mutfak, Mutfak tezgahı, Siyah, Mutfak tezgah arası, Tezgah arası seramik, Mutfak halısı, Halı, Mutfak adası, Masa örtüsü, Shaker kapaklı dolaplar, Mutfak perdesi, Mutfak zemin seramikleri, Mutfak aksesuarları

Ev Gezmesi: Beyazla Siyahı Buluşturan Şık Bir Mutfak

Mutfak, Beyaz mutfak, Mutfak tezgahı, Siyah, Mutfak tezgah arası, Tezgah arası seramik, Mutfak halısı, Halı, Mutfak adası, Masa örtüsü, Shaker kapaklı dolaplar