Bir yandan beyaz sesleniyor, diğer yandan siyah! Şimdi konuk olacağımız mutfağın özeti bu şekilde! "Detaylarından haber verin" derseniz de hemen anlatalım!

Bursa'da yaşayan Merve Hanım'a ait burası! İki çocuk annesi ev sahibimiz, dekorasyon ile ilgilenmeyi çok seviyormuş. İmkanları ölçüsünde de istediklerini yapmaya çalışıyormuş!

Mutfağı onun için çok önemliymiş. Bu yüzden hem içinde kolay hareket edeceği bir alan istemiş hem de keyif alacağı...

İstediği ortamın İskandinav stille bağdaştığını görünce tarz olarak buna karar vermiş. Dekorasyonu da ona göre oluşturmuş.

Alanı ferah göstermek istiyormuş diye renklerden beyazı baskın tutmuş. Beyazla karışan siyahı da sevince kontrast hava hakim olmuş.

Karşılıklı dolapların yer aldığı dolapta bir tarafı dolaplar tamamen kaplamış. Diğer tarafta ise kahve köşesine yer yerilmiş.

Kahve köşesinin devamında yerini alan masa ve sandalyeler de ihtiyacı karşılayacak kadar olmuş: Aileye yetecek büyüklükte masa ile alandan da tasarruf sağlanmış.

Fotoğrafları arasında gezinirken fikirler edineceğiniz evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @bencemervee  

Buyurun konuk olalım.

Beyaz ve Siyahın Ayrılamadığı Bu Mutfakta Her Şey Tam Kararında!

Mutfak, Beyaz, Beyaz mutfak, Siyah, Koridor tipi mutfak, Mutfak tezgahı, Mutfak tezgah arası, Siyah tezgah, Tezgah arası seramik, Kahve köşesi, Mutfak halısı, Davlumbaz, Spot aydınlatma, Aydınlatma, Mutfak aksesuarları, Shaker kapaklı dolaplar, Dekoratif Objeler, İskandinav

Beyaz ve Siyahın Ayrılamadığı Bu Mutfakta Her Şey Tam Kararında!

Mutfak, Beyaz, Siyah, Kahve köşesi, Ekstra mutfak dolabı, Mutfak aksesuarları, Sandalye, Mutfak masası, Dekoratif Objeler, Mutfak halısı, Siyah- Beyaz

Beyaz ve Siyahın Ayrılamadığı Bu Mutfakta Her Şey Tam Kararında!

Beyaz, Siyah, Siyah- Beyaz, Shaker kapaklı dolaplar, Mutfak, Mutfak aksesuarları, Kahve köşesi, Led aydınlatma, Aydınlatma, Dekoratif Objeler

Beyaz ve Siyahın Ayrılamadığı Bu Mutfakta Her Şey Tam Kararında!

Beyaz, Siyah, Mutfak aksesuarları, Mutfak