Şimdi sizleri başarılı bir değişim öyküsüne götürüyoruz. Ev sahibimiz yeni aldığı evinde beğenmediği yerleri elden geçirtmek istemiş. Bunun başında da mutfak gelmiş.

Mutfağını kullanım açısından beğenen ev sahibimiz, sadece görünümünden memnun değilmiş. Bu yüzden köklü bir değişiklik yapmayı, bir yerleri yıkmayı gereksiz görmüş. Daha az maliyetli ve daha kısa sürecek bir çözüm düşünmüş ve sonunda bulmuş: Kapak değişimi!

Eski mutfaktaki krem ve kahverengi tonlarındaki kapaklar gitmiş. Yerine bembeyaz shaker kapaklar gelmiş. Şimdi ki haliyle mutfak, eski sıradan halinden, ferah ve sıcacık bir hale geçiş yapmış.

Beyaz ve shaker kapaklarla çehresini değiştiren yeni mutfak, eski halinden kalan ışıltılı tezgah aralarıyla da birleşince ortamın keyifli haline bir de şıklık eklenmiş.

Yaratıcı değişim hikayemizle sizi buluşturmadan önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @yıldızq

Buyurun konuk olalım...

Sadece Kapak Değişimiyle Havası Tamamen Değişen Mutfak

Mutfak, Beyaz mutfak, Shaker kapaklı dolaplar, Mutfak tezgahı, Mutfak tezgah arası, Tezgah arası cam, Mutfak tadilat, Tadilat, Öncesi / Sonrası, Led aydınlatma, Aydınlatma

Sadece Kapak Değişimiyle Havası Tamamen Değişen Mutfak

Mutfak, Beyaz mutfak, Shaker kapaklı dolaplar, Mutfak tezgahı, Mutfak tezgah arası, Tezgah arası cam, Mutfak tadilat, Tadilat, Öncesi / Sonrası, Led aydınlatma, Aydınlatma, Davlumbaz

Sadece Kapak Değişimiyle Havası Tamamen Değişen Mutfak

Mutfak tadilat, Tadilat, Öncesi / Sonrası