Mavi ve tonlarının pozitif enerji yaydığı bir salona uzanıyoruz. Ev sahibimiz Tansu Hanım evliliğe yeni adım atanlardan. Bir yıllık evli olan ev sahibimiz, evinde pozitifliğin yayılmasını çok istemiş ve seçtiği parçaları da buna göre belirlemiş.

Söz konusu güzel enerji olunca akla ilk gelen renklerden biri mavi. Bu yüzden salonun ana karakterini bu renk oluşturmuş. Salonun ana rengi maviyi hem daha öne çıkarmak hem de dekoru hareketlendirmek için de çözüm, kontrast: Açık tonlardan gri ve beyazlar, siyah ve ahşap tonlarıyla karıştırılmış.

Çehresi modern stile dönük salon, art dekodan da ışıldayan kaliteli yüzeyleri almış. Geometrik formlu ve konforlu mobilyaların, mermer görünümlü sehpa ve masalarla tamamlanması bu iki tarzın iç içe geçmesini sağlamış.

Salonunda her daim keyifle zaman geçirmeyi isteyen ev sahibimiz, seçtiği mobilyaların konforlu ve kullanışlı olmasıyla bu amacını gerçekleştirmiş. Rahatlığıyla birçok kişinin tercih sebebi olan chesterfieldler kullanılmış. Onları tamamlama görevi de zarif formlu bir berjere verilmiş.

Tansu Hanım, dekorasyonda yekpare görüntüleri sevenlerden. Bu yüzden oturma bölümündeki mobilyaların olduğu gibi devamını yemek bölümünde de kullanmış. Birebir aynı tonlar ve oturma bölümündeki tanıdık mermer yüzeyler burada da yerini almış.

Halısı, perdeleri ve salonu tamamlayan geometrik avizeleriyle istediği keyifli ortamı yaratan ev sahibimizin salonuna konuk olmadan önce bir hatırlatmamız olacak:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram hesabı: @tansukalkay 

Şimdi konuk olabiliriz!

Ev Gezmesi: Pozitifliğini Maviden Alan Bir Dekor

Salon, Mavi, Gri, Fon perde, Perde, Tül perde, Koltuk takımı, Kapitoneli koltuk, Metal ayaklı sehpa, Sehpa, Orta sehpa, Yuvarlak sehpa, Yan sehpa, Zigon sehpa, Halı, Salon halısı, Tv ünitesi, Avize, Aydınlatma, Salon avizesi, Berjer, Sehpa üstü aksesuarı, Ev Aksesuar, Ev bitkisi, Modern chesterfield, Mermer sehpa

Ev Gezmesi: Pozitifliğini Maviden Alan Bir Dekor

Salon, Mavi, Gri, Fon perde, Perde, Tül perde, Koltuk takımı, Kapitoneli koltuk, Metal ayaklı sehpa, Sehpa, Orta sehpa, Yuvarlak sehpa, Yan sehpa, Zigon sehpa, Halı, Salon halısı, Avize, Aydınlatma, Salon avizesi, Berjer, Sehpa üstü aksesuarı, Ev Aksesuar, Ev bitkisi, Yemek masası, Sandalye, Ahşap Mobilya, Modern chesterfield, Mermer sehpa

Ev Gezmesi: Pozitifliğini Maviden Alan Bir Dekor

Salon, Mavi, Gri, Fon perde, Perde, Tül perde, Koltuk takımı, Kapitoneli koltuk, Metal ayaklı sehpa, Sehpa, Orta sehpa, Yuvarlak sehpa, Yan sehpa, Zigon sehpa, Halı, Salon halısı, Tv ünitesi, Avize, Aydınlatma, Salon avizesi, Berjer, Sehpa üstü aksesuarı, Ev Aksesuar, Ev bitkisi, Ahşap Mobilya, Modern chesterfield

Ev Gezmesi: Pozitifliğini Maviden Alan Bir Dekor

Salon, Mavi, Gri, Fon perde, Perde, Tül perde, Koltuk takımı, Kapitoneli koltuk, Metal ayaklı sehpa, Sehpa, Orta sehpa, Yuvarlak sehpa, Yan sehpa, Zigon sehpa, Halı, Salon halısı, Avize, Aydınlatma, Salon avizesi, Berjer, Sehpa üstü aksesuarı, Ev Aksesuar, Ev bitkisi, Yemek masası, Sandalye, Ahşap Mobilya, Konsol, Tv ünitesi aksesuarları, Mermer masa