Şimdi sizi ilham dolu bir dönüşüm hikayesine götürüyoruz. Kahramanlarımız Tuğba Hanım ve eşi. Her şey pembe mutfaklarından sıkılan ev sahiplerimizin değişiklik yapmaya karar vermesiyle başlıyor.

İlk etapta sağa sola soruyorlar yenisi ne kadara mal olur diye. Yaptıkları fiyat araştırmasının çok maliyetli olmasıyla beraber "neden biz yapmıyoruz" deyip harekete geçiyorlar.

Ev sahiplerimizin yaptığı görev paylaşımında fikir ve tasarım kısmıyla Tuğba Hanım ilgilenmiş. Tuğba Hanım'ın hayal ettiklerini gerçeğe dönüştürme kısmında ise görevi, eşi devralmış.

Harekete geçen ev sahiplerimiz ilk olarak, mutfağın renklerini değiştirmeye başlamışlar. Eski dekorda pembenin olduğu alanları beyaz ve siyahla donatmışlar. Beyaz ve siyahın biraz daha hareketli ve sıcak görünmesini sağlamak için de ahşap detayları araya katmışlar. 

Dönüşümden önce mufakta kullanılan cam masanın yerini alan iki kişilik masa, çok yer kaplamadan ihtiyaçları karşılamaya yönelik düşünülmüş. Bu masayı daha çekici hale getirense özel yaptırılan masa ayakları. Siyah renkte yaptırılan zarif tasarıma sahip bu ayaklar, Ikea'dan alınan bar sandalyeleriyle tamamlanmış.

Mutfağın ambiyansını tamamen değiştirense mutfağın duvarını süsleyen kafes çıtalar. Çiçekçiden hazır alınan kafes çıtaların duvar dekorasyonunda kullanılması fikri de zevkli ev sahibimiz Tuğba Hanım'a ait.

Mutfak masasının tam üstünden sarkan avizesi, özgün duvar dekoru ve doğal renkleriyle sevimli bir kafe köşesini andıran bu mutfak dönüşümü, size çok ilham verecek.

Bu başarılı dönüşümü yapan ev sahibimizin Instagram hesabını takip etmek isteyenler @tugbakgumuss adresini ziyaret edebilir.

Buyrun konuk olalım.

Öncesi&Sonrası: İlham Saçan Bir Mutfak Dönüşüm Hikayesi

Mutfak, Öncesi / Sonrası, Mutfak duvar dekorasyonu, Mutfak Avize Modelleri, Mutfak masası, Sandalye, Siyah- Beyaz, Geometrik desen, Desenler, Mutfak perdesi, Mutfak halısı, Supla, Mutfak zemin seramikleri, Sarmaşık

Öncesi&Sonrası: İlham Saçan Bir Mutfak Dönüşüm Hikayesi

Mutfak, Öncesi / Sonrası, Mutfak duvar dekorasyonu, Mutfak Avize Modelleri, Mutfak masası, Sandalye, Siyah- Beyaz, Geometrik desen, Desenler, Mutfak perdesi, Supla, Sarmaşık

Öncesi&Sonrası: İlham Saçan Bir Mutfak Dönüşüm Hikayesi

Mutfak, Öncesi / Sonrası, Mutfak duvar dekorasyonu, Mutfak Avize Modelleri, Mutfak masası, Sandalye, Siyah- Beyaz, Desenler, Supla, Sarmaşık, Geometrik desen

Öncesi&Sonrası: İlham Saçan Bir Mutfak Dönüşüm Hikayesi

Mutfak, Mutfak masası, Mutfak duvar dekorasyonu, Öncesi / Sonrası

Öncesi&Sonrası: İlham Saçan Bir Mutfak Dönüşüm Hikayesi

Mutfak, Öncesi / Sonrası