Koyu renkli zeminler, doğru mobilyalar ve duvar rengi ile beraber kullanıldığında, dekora inanılmaz bir zenginlik ve sofistike bir dokunuş katmada çok etkililer. Yanlış seçimler ise maalesef alanı basık ve ağır gösterebilir.

Çağla hanımın yeni dekore ettiği evi, bu doğru kullanım için ilham veriyor. Harmoni içinde bir alan tasarlarken, mobilyalar ve zemin arasında açık, koyu ilişkisi kurmak önemli. Örneğin gri mobilyaları öne çıkaran koyu ton, daha siyaha çalan bir tonken, krem ve bejler için koyu kahveler iyi eşlik edici.

Çağla hanım, duvarlar ve mobilyalarında açık renklerden vazgeçmemiş; koyu ve açık arasındaki yumuşak geçişi, eklediği tekstil ürünleri ile sağlamış. Bu haliyle evinin sakinleştirici bir etkici var. Her parça ön plana çıkıyor; aksesuarlar odada kaybolmayıp, hemen dikkat çekiyor.

Oturma odası, sohbete izin verecek şekilde yerleştirilmiş. Birbirlerine dönük koltuk ve sandalyeler ile sadece tv izlemek için kullanılacak bir odadansa, akşamları dostlarla keyifli sohbetlerin yapılabileceği bir oda oluşturulmuş.

Salon dekorunda klasik dokunuşlar kendini gösteriyor. Mobilyalarda karıştır ve eşleştir, farklı biçimde ama aynı renk ve stilden parçalar harmanlanmış. Yerleşim simetrik ve yine sohbeti teşvik eder şekilde. Yeni kareler de yakında geliyor. Buyrun bu zevkli eve konuk olalım..

Sohbete elverişli yerleşim, koyu ve açık tonların sakin uyumu. Çağla hanımın evi..

Halı, fon perde ve kırlentler, renkleriyle koyu zemin ve açık mobilyalar arasında yumuşak bir geçiş oluşturuyorlar..

Koyu renkli parke, Oturma Odası, Halı, Parke, Pembe, Berjer, Perde, Krem, Fon perde, Avize

Sohbete elverişli yerleşim, koyu ve açık tonların sakin uyumu. Çağla hanımın evi..

Salon bolca gün ışığı alıyor. Açık renkli mobilyalarla da bu ferahlık hissi katlanıyor..

Halı, Salon, Koyu renkli parke, Yemek Odası, Fon perde, Orta sehpa, Perde, Berjer, Avize, Karıştır ve eşleştir

Sohbete elverişli yerleşim, koyu ve açık tonların sakin uyumu. Çağla hanımın evi..

Salon, Karıştır ve eşleştir, Avize, Orta sehpa, Berjer, Aynalı mobilya, Chesterfield