Dekorasyonda duvarların ne kadar önemli olduğunu size daha önce defalarca anlattık: Dekora karakter katmak, mimari dokunuşlar sağlamak ve evinizi olduğundan zengin göstermek gibi birçok artısı vardı hatırlarsanız! 

Bugün de yine konumuz duvarlar olacak. Ama bu defa duvarlar için oldukça kolay ve estetik bir teknikten bahsedeceğiz: 3D beton karo uygulamasından!

Hadi lafı uzatmadan hemen detaylara geçelim!

Düz Duvarlardan Sıkılanlar İçin Yeni Bir Seçenek: 3D Karo Uygulaması!

3D Beton Karo Uygulaması Nedir?

3d beton karo uygulaması, en hafif betonun teknoloji yardımıyla demonte karolara döndürülmüş hali. Bu uygulamada, istenilen desende ve renkte beton karolar üretiliyor ve harç hazırlamadan silikon yardımıyla kolaylıkla duvarlara yerleştiriliyor. Böylece evinizi kirletmeden hızlıca dekoratif bir görüntüye kavuşmuş oluyorsunuz.

Kısaca özelliklerinden bahsedecek olursak durum şöyle:

  • İç ve dış mekanlarda kullanabilme,
  • Sınırsız renk ve desen seçenekleri,
  • Her stile uyum,
  • Mimari görünüm,
  • Hafif malzeme olduğu için kolayca taşıma ve yerleştirme,
  • Ustaya ihtiyaç duymadan uygulama.

Düz Duvarlardan Sıkılanlar İçin Yeni Bir Seçenek: 3D Karo Uygulaması!

3D Karo Uygulaması Nasıl Yapılır?

3d beton karo uygulaması oldukça kolay! Yapmanız gereken tek şey, hangi deseni istediğinizi belirlemek, ona göre malzemeyi temin etmek ve sonrasında uygulama!

Uygulama sırasında öncelikle uygulama yapacağınız duvarı hazır hale getiriyorsunuz. Duvarda herhangi bir kusur varsa orayı düz hale getirin. Sonrasında da karolarınızı silikonla duvara yapıştırıyorsunuz. Hepsi bu! Ne ortalık kirleniyor ne de ayrıca usta parası ödemeniz gerekiyor.

3d beton karoyu nerede bulabiliriz diye merak ediyorsanız, yüksek teknoloji ile her ebatta ve kaliteli malzeme ile üretim yapan Merart Stone sitesi üzerinden istediğiniz desen ve rengi temin edebilirsiniz.

Konu ile ilgili daha çok bilgi almak için sizi şöyle alabiliriz.