Bitmek bilmeyen bir çıkmaza sürüklendiğimiz 2020 yılını en eğlenceli anlarla geride bırakmaya hazır mısın? Yıl içerisinde yaşadığımız tüm aksiliklere rağmen 2020’nin sonuna geldik. 2020 yılını tarihin tozlu sayfalarına gömerek yepyeni bir yıl için hazırlıklara artık başlayabilirsin! 

Salgının olumsuz etkilerinden dolayı bu seneki kutlamalar gözünü korkutabilir. Arkadaşlarından, sevdiklerinden veya ailenden uzakta geçireceğin yılbaşında havaya girmeni sağlayacak önerileri senin için bir araya getirdik. Yazımızda sevdiklerine alabileceğin hediye önerilerinden evde yapabileceğin eğlenceli aktivitelere kadar pek çok detay yer alıyor!

Evden Çıkmadan Yılbaşında Yapabileceğiniz Eğlenceli Aktiviteler

Masa Oyunları

Yeni yıl kutlamalarının vazgeçilmezi masa oyunları sayesinde geceyi daha eğlenceli hale getirebilirsin. İstersen online platformlar üzerinden arkadaşlarınla sevdiğiniz oyunları oynayarak geceyi renklendirebilirsin.

Anıları Tazeleyin!

Geride bırakmaya hazırlandığın 2020 yılında hayata tutunmanı sağlayan keyifli hatıraları, bir Anı Defteri’ne kaydedebilirsin. Evde ekmek yapma çabalarından ilk karantina anlarına kadar pek çok detayı ölümsüzleştirmeye ne dersin?

Hediyeleşme Faslı

Yılbaşı = Hediye… Aralık ayındaki meraklı arayışların son bulduğu günde sevdiklerine özel hediyeleri açma vakti geldi bile! Yılbaşı temalı hediye paketlerini açarak yeni yıl coşkusuna ayak uydurabilir, güzel anılar biriktirebilirsin.

Yılbaşı Temalı Film Maratonu

Karantina sürecinde her online dizi platformunun kapısını çaldığının farkındayız. Ancak yeni yıl temalı film ve dizilerle yılbaşı gecesinin ruhuna renk katabilirsin. Patlamış mısır eşliğinde yılın bu zamanlarına yakışır filmlerle geceyi taçlandırmaya ne dersin?

Yeni Tarifler Deneyin!

Eski kutlamalar kadar kalabalık içerisinde olmasan da ailene veya sevdiklerine leziz yemekler hazırlayabilirsin. Hijyen kuralları çerçevesinde hazırlayacağın yemeklerle ister tek istersen de evdeki bireylerle unutulmaz lezzetlere yelken açabilirsin.

Bilgi Yarışmasıyla Eğlenin!

Masa oyunlarından sıkıldığında ortamın enerjisini geri getirecek bir bilgi yarışması düzenleyebilirsin. Sessiz Sinema, İsim-Bitki-Şehir, Adam Asmaca ve Doğruluk mu Cesaret mi gibi geleneksel oyunlarla sevdiklerinle uzaktan da olsa bağ kurabilirsin.

Yeni Yıla Partisiz Girmem Diyenlere Öneriler

Bu seneki yılbaşında sosyal mesafelere ve hijyen kurallarına uymayan partilere veda ediyoruz. Ama hemen moralin bozulmasın! Sevdiklerinle online platform üzerinden bir araya gelerek kutlamalar planlayabilirsiniz. Uzaktan parti düzenlemek hem kendi hem de sevdiklerinin sağlığı için güven teşkil ediyor!

Etkinlik öncesinde tüm katılımcıları davet ettiğinden emin olmalısın! Zoom partisinde katılımcıların modunu yükseltmek adına enerjisi yüksek bir müzik listesi oluşturabilirsin. Herkesin ortak zevkine hitap eden müzikleri bir araya getirerek kutlamaları keyiflendir! İstersen görüşme anında herkesin izni alarak resimler çekilebilir, 2020’nin vedasını kutlayabilirsiniz. Çekildiğiniz resimlerle eğlenceli panolar hazırlayabilir, uzaktan da olsa birlikteliğin gücüne sahip olabilirsin. Görüşme anında oyunlar oynayabilir, muhabbet edebilir hatta danslara eşlik edebilirsin. 

Tek Yaşayanlara Özel Yılbaşı Eğlenceleri

Evdeki yılbaşı kutlamalara alışkın olabilirsin ancak bu seneki durum biraz daha farklı seyrediyor. Bu sene yeni yılı yalnız geçirmeyi düşünüyorsan seni mutlu edecek pek çok aktivite yer alıyor! İstersen arkadaşlarına, ailene veya partnerine yeni yıl dileklerini iletebilirsin. Hazır yalnızken sevdiğin şarkıları söyleyebilir, evin içinde yeni dans hareketlerine imza atabilirsin. Geceye özel şık bir kıyafet giyerek eğlenceli resimler çekebilirsin. 

Yılbaşı ağacının önünden Zoom görüşmelerine katılabilir, sevdiklerinle en güvenli şekilde hasret giderebilirsin. Televizyonda yayınlanan yılbaşı programlarını izleyebilir, gecenin ruhuna yakışır kutlamalara yer verebilirsin. Yeni yıldaki beklentilerini ve hayallerini defterine kaydederek belirlediğin yolda emin adımlarla ilerleyebilirsin. Bu aktivitelerin yanı sıra yılbaşı kurabiyeleri hazırlayabilir, zencefil ve tarçın aromaları eşliğinde kadehini doldurabilirsin!

Evden Çıkmadan Yılbaşında Yapabileceğiniz Eğlenceli Aktiviteler

Sevdiklerine Özel 2021 Yeni Yıl Hediyeleri  

Ailene, sevdiklerine, iş arkadaşlarına ve dostlarına alabileceğin pek çok alternatif bulunuyor! Gecenin anlam ve önemini simgeleyen yılbaşı temalı hediyeler , listenin başında yer alıyor. Büyük bir heyecanla açılan hediye paketlerinin sesiyle kulaklarının çınlayacağı bir 31 Aralık gecesi seni bekliyor! Özellikle geride bıraktığın yılda seninle birlikte olan ve zor anlarına birlikte göğüs gerdiğiniz kişilere, kendilerini değerli hissettirecek seçimler yapmak senin elinde…

Günlük hayatta pratiklik kazanan veya ev dekorasyonlarına renk katan seçimlere kadar pek çok hediye önerileriyle yeni yılda unutulmaz anılara yer verebilirsin. Yeni yıla sayılı günler kaldı ama hala sevdiklerine alacak bir hediye bulamadın mı? Cevabın evetse her anına ve kişiye özel seçimler seni Sosyopix ’te bekliyor! 

Yılbaşı Hediye Kutusu

Hem estetik tasarımı hem de manevi değere sahip Ahşap Yılbaşı Kutusu, sevdiklerine armağan edebileceğin seçimler arasında öne çıkıyor! Ahşap kutusuyla yeni yılda içini ısıtacak hediyeyi ister sevdiklerine istersen de kendin için alabilirsin. Kutu içerisinde enfes sıcak çikolata, salep, sevdiğin lezzetleri severek içeceğin yılbaşı kupası, plastik kullanıma karşı bir bez çanta, renkli mum, yeni yıl çorabı ve elini soğuklardan koruyacak bir el kremi yer alıyor!

Evden Çıkmadan Yılbaşında Yapabileceğiniz Eğlenceli Aktiviteler

Ahşap Yılbaşı Ağacı

Evdeki evcil hayvan ve bebek nüfusu dolayısıyla yılbaşını ağaçsız geçireceğin için üzülme! Yeni yıl kutlamalarında güvenli ve şık tasarımıyla dikkat çeken Ahşap Yılbaşı Ağacı, sevdiklerin ve kendin için farklı bir seçim sunuyor. İstersen ağacı çeşitli süsler, fotoğraflarla görkemli hale getirebilir, istersen de Led ışıklarla geceye ışıklandırabilirsin.

Evden Çıkmadan Yılbaşında Yapabileceğiniz Eğlenceli Aktiviteler

Takvim Kutusu

2021 yılında yeni planlar ve yeni hayaller… Masanda veya duvarda kullanabileceğin Takvim Kutusu, 12 ay boyunca en değerli anlarına eşlik ediyor! Sevilen anları ölümsüzleştiren tasarım, sevdiklerin için yılbaşında ideal bir alternatife imza atıyor. Sevdiklerinin yüzünde sıcak bir gülümseme için tercihin belli…

Evden Çıkmadan Yılbaşında Yapabileceğiniz Eğlenceli Aktiviteler

Mesajlı Kartlar

Yeni yıl dileklerini ve iyi temennilerini sevdiklerine iletmenin en keyifli yolu: Mesajlı Kartlar… 10x10 cm boyutu ve 12 adet farklı fotoğraflarla renklenen kartlar, ortadan kıvrılan tasarımıyla sevdiklerine etkileyici mesajlar iletmeni sağlıyor. Ön kapağında sevdiklerinle çekildiğin fotoğrafları koyabilir, yeni yılın gelişini kartlarla kutlayabilirsiniz.

Evden Çıkmadan Yılbaşında Yapabileceğiniz Eğlenceli Aktiviteler

Renkli veya Mavi 2021 Ajandası

 2021 yılında enerjini ve motivasyonunu yüksek tutacak ajandalar, göz alıcı renkleriyle her zevke uyum sağlıyor. Aylık veya haftalık planlarını kontrol edebileceğin mottolu sayfalarla yaptığın işten zevk almanı kolaylaştırıyor. Yanından ayırmak istemeyeceğin kişiselleştirebilir 2021 Ajandası hem kendin hem de sevdiklerin için unutulmaz bir hediye…

Evden Çıkmadan Yılbaşında Yapabileceğiniz Eğlenceli Aktiviteler

Fotoğraflı Anı Bahçesi

Çalışma masanda doğal bir ortam oluşturmanı sağlayan Anı Bahçesi, dekoratif sukulentle her anına eşlik ediyor. Dekoratif görünümün yanı sıra resim veya obje koymak için işlevsel olan tasarımı, sevdiğin her anı yanında hissetmeni sağlıyor. Sevdiklerine bu yılbaşında hediye edebileceğin Anı Bahçesi, birlikte çekildiğiniz fotoğraflarla daha kıymetli bir değer kazanıyor! 

Evden Çıkmadan Yılbaşında Yapabileceğiniz Eğlenceli Aktiviteler

Metal Anı Çerçevesi

2021’de geçirdiğin güzel anılarla renklendirebileceğin Metal Anı Çerçevesi, yenilikçi ve şık tasarımlarıyla dekorasyonlarına ren katmaya hazırlanıyor. Yılbaşında arkadaşına, sevdiklerine veya kendine alabilirsin. 20 adet Polo Kart, metal kıskaç ve askı apartı sayesinde istersen dikey olarak kullanabilirsin.

Evden Çıkmadan Yılbaşında Yapabileceğiniz Eğlenceli Aktiviteler

Dekoratif Led Işık

Yılbaşının ışıltılı ve görkemli havasına uyum sağlayan Led ışıklar, yıl içerisinde çektiğin tüm resimlerle daha göz alıcı görünüyor! Tatil planlarının yerini karantina süreci aldığından sevdiklerinle olan eski resimleri bir araya getirebilirsin. Yeni yıla daha olumlu ve parlak yaklaşmanı sağlayacak Dekoratif Led Işığı, istediğin her yerde kullan!

Evden Çıkmadan Yılbaşında Yapabileceğiniz Eğlenceli Aktiviteler

Anı Kitabı

Sevdiklerinle doldurabileceğin Anı Kitabı, güzel günlere yelken açmanızı sağlıyor! Yaratıcılığını anılarınla süsleyeceğin 20 sayfalık kitapla her anı ölümsüzleştirebilirsin. İçerisindeki sticker seti ve jel kalemle kayda değer günlerde hikayeni anlatabilirsin. Yeni yıl akşamında sevdiklerinle resimlerinizi yapıştırmaya başlayabilirsin bile…

Evden Çıkmadan Yılbaşında Yapabileceğiniz Eğlenceli Aktiviteler

Takvim Poster

Hem renkli hem de sade tasarımıyla farklı duruşların ortak noktası olan Takvim Poster, yeni yılda da seninle… Hamur yapıştırıcılarla duvarda sergileyebileceğin takvimle yılın tüm aylarını yakından takip edebilir, sevdiklerinin resimleriyle anları ölümsüzleştirebilirsin. Sevdiklerine özel olarak kişiselleştirilebilen takvimlerle yeni yıla pozitif bir başlangıç yapabilirsin.

2020’deki tüm aksiliklere ve negatif durumlara karşı her daim hayata pozitif yaklaşacağını düşünüyor, yeni yılda yeni başlangıçlara imza atmanı diliyoruz.