Evden Çıkmadan Yılbaşında Yapabileceğiniz Eğlenceli Aktiviteler

Masa Oyunları

Yeni yıl kutlamalarının vazgeçilmezi masa oyunları sayesinde geceyi daha eğlenceli hale getirebilirsin. İstersen online platformlar üzerinden arkadaşlarınla sevdiğiniz oyunları oynayarak geceyi renklendirebilirsin.

Anıları Tazeleyin!

Geride bırakmaya hazırlandığın 2020 yılında hayata tutunmanı sağlayan keyifli hatıraları, bir Anı Defteri’ne kaydedebilirsin. Evde ekmek yapma çabalarından ilk karantina anlarına kadar pek çok detayı ölümsüzleştirmeye ne dersin?

Hediyeleşme Faslı

Yılbaşı = Hediye… Aralık ayındaki meraklı arayışların son bulduğu günde sevdiklerine özel hediyeleri açma vakti geldi bile! Yılbaşı temalı hediye paketlerini açarak yeni yıl coşkusuna ayak uydurabilir, güzel anılar biriktirebilirsin.

Yılbaşı Temalı Film Maratonu

Karantina sürecinde her online dizi platformunun kapısını çaldığının farkındayız. Ancak yeni yıl temalı film ve dizilerle yılbaşı gecesinin ruhuna renk katabilirsin. Patlamış mısır eşliğinde yılın bu zamanlarına yakışır filmlerle geceyi taçlandırmaya ne dersin?

Yeni Tarifler Deneyin!

Eski kutlamalar kadar kalabalık içerisinde olmasan da ailene veya sevdiklerine leziz yemekler hazırlayabilirsin. Hijyen kuralları çerçevesinde hazırlayacağın yemeklerle ister tek istersen de evdeki bireylerle unutulmaz lezzetlere yelken açabilirsin.

Bilgi Yarışmasıyla Eğlenin!

Masa oyunlarından sıkıldığında ortamın enerjisini geri getirecek bir bilgi yarışması düzenleyebilirsin. Sessiz Sinema, İsim-Bitki-Şehir, Adam Asmaca ve Doğruluk mu Cesaret mi gibi geleneksel oyunlarla sevdiklerinle uzaktan da olsa bağ kurabilirsin.

Yeni Yıla Partisiz Girmem Diyenlere Öneriler

Bu seneki yılbaşında sosyal mesafelere ve hijyen kurallarına uymayan partilere veda ediyoruz. Ama hemen moralin bozulmasın! Sevdiklerinle online platform üzerinden bir araya gelerek kutlamalar planlayabilirsiniz. Uzaktan parti düzenlemek hem kendi hem de sevdiklerinin sağlığı için güven teşkil ediyor!

Etkinlik öncesinde tüm katılımcıları davet ettiğinden emin olmalısın! Zoom partisinde katılımcıların modunu yükseltmek adına enerjisi yüksek bir müzik listesi oluşturabilirsin. Herkesin ortak zevkine hitap eden müzikleri bir araya getirerek kutlamaları keyiflendir! İstersen görüşme anında herkesin izni alarak resimler çekilebilir, 2020’nin vedasını kutlayabilirsiniz. Çekildiğiniz resimlerle eğlenceli panolar hazırlayabilir, uzaktan da olsa birlikteliğin gücüne sahip olabilirsin. Görüşme anında oyunlar oynayabilir, muhabbet edebilir hatta danslara eşlik edebilirsin. 

Tek Yaşayanlara Özel Yılbaşı Eğlenceleri

Evdeki yılbaşı kutlamalara alışkın olabilirsin ancak bu seneki durum biraz daha farklı seyrediyor. Bu sene yeni yılı yalnız geçirmeyi düşünüyorsan seni mutlu edecek pek çok aktivite yer alıyor! İstersen arkadaşlarına, ailene veya partnerine yeni yıl dileklerini iletebilirsin. Hazır yalnızken sevdiğin şarkıları söyleyebilir, evin içinde yeni dans hareketlerine imza atabilirsin. Geceye özel şık bir kıyafet giyerek eğlenceli resimler çekebilirsin. 

Yılbaşı ağacının önünden Zoom görüşmelerine katılabilir, sevdiklerinle en güvenli şekilde hasret giderebilirsin. Televizyonda yayınlanan yılbaşı programlarını izleyebilir, gecenin ruhuna yakışır kutlamalara yer verebilirsin. Yeni yıldaki beklentilerini ve hayallerini defterine kaydederek belirlediğin yolda emin adımlarla ilerleyebilirsin. Bu aktivitelerin yanı sıra yılbaşı kurabiyeleri hazırlayabilir, zencefil ve tarçın aromaları eşliğinde kadehini doldurabilirsin!