Hem en sevilen hem de en çok zaman geçirilen alanlardan biri yemek odalarıdır. Kimi zaman tüm ailenin bir araya geldiği, kimi zaman da özel dostlar ile özel günlerde toplanarak sohbetlerin edildiği, mutlu anların paylaşıldığı odanızı siz de doğru ve şık yemek odası takımları ile daha keyifli hale getirebilmek için sandalyeden, yemek masasına ve konsolundan vitrinine kadar İder Mobilya'nın şık ve estetik yemek odası tasarımlarıyla tanışabilir, bütçenize uygun yemek odası fiyatları ile uzun yıllar keyif ile kullanabileceğiniz göz alıcı tasarımları evinize taşıyabilirsiniz. Tercihinizi İder Mobilya'nın şık ve estetik tasarımlarından yana kullanarak iştahınızı açmaya ve keyifli sohbetlerinizin derinliğinde kaybolmaya hazır mısınız? 

O halde, hangi seçenekler size hitap ediyor, göz atalım…

İder Mobilya ile Ferah ve Modern Bir Yemek Odasına İmza Atın!

Hangi Odaya Hangi Takımlar Seçilmeli?

Yemek odası için takım seçerken dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta odanızın boyutudur! 

Geniş bir odaya sahip iseniz, takım seçerken size geniş saklama alanı sunan çekmece ve dolap içeren vitrin ve yemek odası konsolunu da alacağınız mobilyalar arasına ekleyebilirsiniz. Eğer yemek odası ile oturma odanız aynı alanda ise koltuk takımlarınız veya perdeleriniz ile uyumlu bir renkte kumaş seçebilir ve dekorasyonunuzdaki renk ahengini koruyabilirsiniz.

Dar bir alana sahipseniz fonksiyonel bir masa seçiminde bulunabilirsiniz. Böylelikle istediğiniz zaman genişletebilir ve kullanabilirsiniz. Ayrıca sandalyelerin kapladığı alanlardan da tasarruf etmenizi sağlayan bench modellerine göz atabilir, size sunulan pratik tasarımlarıyla dar alanlarınıza çözümler üretebilirsiniz. Odanızın büyüklüğüne göre bir konsol seçebilirsiniz fakat sürgülü kapaklı olanları tercih etmeniz dar alanınız için bir avantaj sağlar. Odanızı daha geniş göstermenize yardımcı olacak bir ayna ile de odanıza derinlik katabilirsiniz.

İder Mobilya ile Ferah ve Modern Bir Yemek Odasına İmza Atın!

Modern Tarz ile Konforlu ve Estetik Yemek Odasına Sahip Olun!

Hem rahat hem de estetik görüntüsüyle rahat etmenizi sağlayacak modern yemek odası modelleri, renkli ama minimal bir dekorasyona kavuşmanızı sağlıyor. Modern mobilyalarda kullanılan minimal desenler sayesinde alışılagelmişin dışına çıkarak odanıza modern bir duruş katabilirsiniz. Ayrıca seçeceğiniz altın renkte bir şamdan ya da altın renkli çerçeveye sahip ayna gibi yemek odası aksesuarları ile de odanızın modern havasına klasik çizgiler ekleyebilir, farklı bir tarz yaratabilirsiniz. Sıra dışı çizgileri ve farklı tasarımları rahatlıkla ekleyebileceğiniz modeller, oldukça zarif ve duru olmalı. Bu noktada İder Mobilya'daki beyazın zarifliğini taşıyan Alinda Yemek Odası dekorasyonunuzun en gözde parçası olabilecek potansiyelde!

Yemek Odası Dekorasyonu için İdeal Renkler Nelerdir?

Sizin eviniz, sizin kurallarınız! Tarzınız ne olursa olsun evinizdeki mobilyalar ile uyumlu renk seçimi yapmak tamamen sizin elinizde. Dekorasyonunuzu vurgulayan renkleri özgürce seçebilirsiniz. Fakat seçtiğiniz rengin odanızın havasını değiştireceğini unutmamalısınız. Yemek odası için seçilen açık renkler ile odanızın daha ferah ve aydınlık olmasını sağlayabilirsiniz. Eğer koyu renkten yana bir tercihte bulunmak isterseniz, duvarınızı açık renkte boyayabilir, perdenizi açık tonlarda bir renkte seçebilirsiniz. Ayrıca seçeceğiniz açık renk ev aksesuarları ile de seçtiğiniz koyu renk yemek odası mobilyalarınızı vurgulayabilir ve odanızın havasını yumuşatmış olursunuz. Daha samimi ve sıcak ortam oluşturmayı düşünüyorsanız, ahşap yemek odası modellerini mutlaka düşünmelisiniz. Koyu renk ahşap ile soft renklerin birleştiği modelleri ya da açık renk ahşap ile canlı renklerin bütünleştiği sıradanlıktan uzak modelleri seçebilirsiniz. Örneğin, dekorasyonunuz da fark yaratmanızı sağlayacak, koyu mavi ve ahşabın bir araya geldiği Antissa Yemek Takımı modelini seçebilir ve şık detayları ile evinize hareketlilik katabilirsiniz. 

Tasarımlarıyla tüm zarifliği yaşam alanlarınıza getirecek nice takımlar için siz de İder Mobilya'nın web adresini ziyaret edebilir, eşsiz ürünlerle evinizi buluşturabilirsiniz.