Şimdi sizleri hem zevkli hem de yetenekli biriyle tanıştıralım. Aslında kendisini daha önceden tanıyorsunuz. Bizi, boyayarak yepyeni hale getirdiği mutfağında ağırlamıştı. Söz konusu bir şeyleri yenilemek olduğunda duramayan ev sahibimiz, şimdi de yatak odasına el atmış.

Değişim hikayesinin temel konusu zamanla değişen zevkler! Eminiz herkesin başına gelmiştir: Bir zaman önce aldığınız bir şeyi daha sonra hiç sevmiyorsunuz. Böyle bir durumda ya o sevmediğiniz parçayı atıp kurtuluyorsnuz ya da bu evdeki gibi seveceğiniz hale getiriyorsunuz.

Yetenekli ev sahibimizin neyi, nasıl yaptığına dair bilgilere geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @yesilesintisi 

Buyurun konuk olalım.

Öncesi&Sonrası: Bu Yatak Başlığının Değişimine Çok Şaşıracaksınız!

Ev sahibimiz, vakti zamanında aldığı çiçekli yatak başlığının kendisine hiç hitap etmediğini fark edince düşünmeye başlamış. Yeni bir şey almak hem masraflı hem de onun gibi yaratıcı biri için gereksiz. Kısa süren bir düşünme aşamasından sonra beklenen ilham gelmiş.

Öncesi / Sonrası, Kendin Yap, Yatak Odası, Yatak başlığı, Ahşap Mobilya, Ev bitkisi, Gri, Makrome, Saksı, Kırlent, Ev tekstili, Yeşil

Öncesi&Sonrası: Bu Yatak Başlığının Değişimine Çok Şaşıracaksınız!

Yatağın çiçekli yüzünü arkaya çeviren ev sahibimiz, ön yüzü eskitme görünümlü ahşap boyayla boyamış. Üstelik bununla da yetinmeyip komodinleri de aynı renge boyamış.

Geçmişteki halini hiç aratmayan bu yeni dekor, hem ev sahibimizin ruhuna hem de evindeki bohem stile oldukça yakışmış.

Öncesi / Sonrası, Kendin Yap, Yatak başlığı, Yatak Odası, Ahşap Mobilya

Öncesi&Sonrası: Bu Yatak Başlığının Değişimine Çok Şaşıracaksınız!

Öncesi / Sonrası, Kendin Yap, Yatak başlığı, Yatak Odası