Turkuazın bu tonu beyaz ve antrasitlerin yanında nasıl da öne çıkmış, dekora ihtiyacı olan canlılığı katmış değil mi? Ayşe hanımın salonunda pek çok parça Ikea'dan.

Siz de Ikea ürünlerinin isimlerini tanıdıkların isimlerinden daha iyi hatırlayanlardanlar mısınız bilemeyiz ama; bilen iyi bilir, Söderhamn serisi Ikea'nın en konforlu koltuklarından biri. Geniş oturma alanı oturmaktan çok, tam bacakları toplayıp, uzanmalık. Zaten bu evde de konfor ön planda. Zaman geçirdikleri salonlarında mutlu renkler, sakin bir ortam ve tabi keyifi ön plana almışlar.

Modern stil dekorasyon geometrik çizgilerde halı, metal sandalyeler ve tasarım avize ile devam ediyor. Canlı, cansız pek çok bitki dekorun tamamlayıcı aksesuarları.. Buyrun konuk olalım.

Salon, Turkuaz, Antrasit  , Orta sehpa, Köşe koltuk, Tv ünitesi, Yemek Odası, Vazo, Halı, Fon perde, Perde, Dekoratif Objeler, Metal sandalye, Ikea
1 / 3

Tv ünitesi Ikea'nın modüler dolap ünitesi Besta. 

Salon, Turkuaz, Antrasit , Orta sehpa, Köşe koltuk, Tv ünitesi, Yemek Odası, Vazo, Halı, Fon perde, Perde, Dekoratif Objeler, Metal sandalye, Ikea

Salon, Turkuaz, Fon perde, Avize, Salon avizesi, Yemek Odası, Metal sandalye, Gri, Halı, Masa dekoru, Ikea
2 / 3

Salon, Turkuaz, Fon perde, Avize, Salon avizesi, Yemek Odası, Metal sandalye, Gri, Halı, Masa dekoru, Ikea

Duvar dekorasyonu, Salon
3 / 3

Duvar dekorasyonu, Salon