Lacivert ve siyah, birlikte görmeye çok alışık olmadığımız bir ikili. Oysa bu iki zengin ton, dekorasyona derinlik ve sofistike bir etki katmada eşi bulunmaz seçimler.

Özlem hanım salon dekorunda, bu ikiliyi beyaz renk ve gümüş detaylar ile dengelemiş. Salona eklenen her aksesuar özel, her bir parça kendi başına bir odanın en değerli parçası olabilecek kadar dikkat çekici. Hepsi birlikteyken ise insan hangisine baksa şaşıyor.

Aynalı çerçeveler içinde özgün panolar, metal ayaklı aynalı orta sehpa, orta sehpa üzerinde şık objeler ve kabarılı lacivert kanepe yanında siyah, beyaz çizgili berjer.. Bu salon dekorasyonundan gösterişli ama sıradandan uzak bir ev tasarımı için güzel fikirler bulabilirsiniz.

Mobilyalar Modesa'dan. Aksesuarlar farklı mağazalardan. Tv ünitesi bölümünde ufak bir tadilat var. Yeni kareler geliyor.

Bu Salondaki Aksesuarların Her Biri Ayrı Yıldız..

Salon, Lacivert, Orta sehpa, Aynalı mobilya, Dekoratif Objeler, Abajur, Duvar dekorasyonu, Tablo, Aynalı tepsi, Ayna çerçeve, Halı, Kabaralı koltuk

Bu Salondaki Aksesuarların Her Biri Ayrı Yıldız..

Berjer, Spot aydınlatma, Lacivert, Orta sehpa, Aynalı mobilya, Tablo, Ayna çerçeve, Duvar dekorasyonu, Çizgili desen, Siyah- Beyaz

Bu Salondaki Aksesuarların Her Biri Ayrı Yıldız..

Mermer masa, tokmak sırtlı, kapitoneli lacivert sandalyelerle.. Şahane duvar panosu arkası gizli ledlerle aydınlatılarak, bu bölüme dikkat çekilmiş.

Salon, Yemek Odası, Gizli aydınlatma, Led aydınlatma, Mermer, Mermer masa, Spot aydınlatma, Orta sehpa, Halı, Lacivert, Aynalı mobilya