Damla hanımın evinde pencerelerden sızan ışık, nostaljik esintiler taşıyan mobilyalara vuruyor; ortaya bu zarif ve romantik atmosfere sahip ev çıkıyor.

Salon ve yatak odası mobilyaları country stilde; oturma odasında ise sarı modern köşe koltuk alana canlılık katıyor. Sallanan sandalye dekora nostaljik bir dokunuş, çok da keyifli bir görünüm katıyor. Ev sahibimiz sandalye yanında halat satılmış bir puf ve üzerinde zevkli aksesuarlar kullanmış. Modern mutfak ise kırmızı kareli masa örtüsü ve perde ile yine rustik/ country esintiler taşıyor.

Damla hanım evini, hayatını ve fotojenik yemeklerini Instagram hesabı @damlanindunyasi86 'nda paylaşıyor. Buyrun konuk olalım evine..



1 / 15

Kova ( 20 Ocak - 18 Şubat)

Bir ayağı geçmişte, diğeri bugünde, kafası ise gelecekte.. Kova burcu tam da böyle anlatılabilir. İsyankar ve yenilikçi doğaları nedeniyle eski ve yeninin kombinlendiği, eklektik bir dekor kova burcuna çok uygun. Farklı zamandan parçalar arasındaki uyumu renklerle sağlar. Araya amacı olmasa da, mutluluk veren parçalar eklemeyi sever.

Kova burcu için önerimiz, evinizde düşüncelere dalabileceğiniz köşeler oluşturmak. Dekora mumlar, yer minderleri ve puflar eklemek. Bir de güzel bir ses sistemiyle arka plana rahatlatıcı bir müzik koymak.

Country esintilerle zarif ve romantik bir dekor. Damla hanımın evi.. paylaşımına gitmek için tıklayın!
2 / 15

3 / 15

Country esintilerle zarif ve romantik bir dekor. Damla hanımın evi.. paylaşımına gitmek için tıklayın!
4 / 15

5 / 15

6 / 15

7 / 15

8 / 15

9 / 15

10 / 15

11 / 15

12 / 15

13 / 15

14 / 15

15 / 15