Evlere çekildiğimiz bu kış günlerinde, evin içinde kullanılan şömineler, iç mekanlarda önünde biraz da mayışarak hoş sohbetler edilebilecek köşeler, sıcacık bir atmosfer oluşturuyor.

Daha önce ada tipi açık konsept mutfağını paylaştığımız Aslı hanım, hem mutfağında değişimler yapmış, hem de salon dekorunu tamamlamış. Dekorun odağında ise bir köşe şömine var.

Ana renklerde seçilmiş lacivert ve beyaz, alana sakin, biraz uzak bir his katıyor. Şömine ise aksine sıcaklığıyla samimi ve konforlu bir ortam oluşturuyor. Serin renk paletine eklenen bu detay çok keyifli bir dekor oluşturmuş. Şöminelerini kış akşamlarında yakıp, keyfini de çıkarıyor ev sahiplerimiz.

Salon mobilyaları ve cibinlikli yatak odası İstikbal Mobilya Romance serisinden. Mutfak dolapları özel yapım; ada hem mutfak ve oturma bölümünü ayırıyor. Hem de bar tabureleriyle yemek bölümü ve ekstra tezgah işlevi görüyor. Açık konsept bu yaşam alanı, aile fertlerine evde geçirdikleri zamanlarda bir arada olma imkanı tanımış. Çok da keyifli bir dekor ortaya çıkmış.

Ev sahibimizin evinden ve hayatından kareler aynı zamanda Instagram hesabı @aslemre36'da. Buyrun evine konuk olalım..
1 / 11

2 / 11

3 / 11

4 / 11

5 / 11

6 / 11

7 / 11

8 / 11

9 / 11

Cibinlikli yatak odası takımı İstikbal Romance serisi.

10 / 11

11 / 11