Evinizin renkleri karakteriniz için neler diyor?

Neşeli sarılardan, dingin mavilere evinizde şu an kullandığınız veya ileride kullanmak istediğiniz favori renkler karakteriniz için neler diyor? Buyrun inceleyelim.
Pembe
1 / 11

Pembe: Son dönemin popüler rengi pembeyi seven çok seviyor, sevmeyen de çok tepki duyuyor.. Eğer siz bu vurgulu rengi kullanmaya cesaret edenlerdenseniz, hep süsü seven yapınız, hem de güçlü ve güvenli bir karakteriniz var.

Pembe

Sarı
2 / 11

Sarı: Olumlu, neşeli birisiniz. Hayat sade ve renksiz yaşamak için çok kısa diye düşünüp, her anın keyfini çıkarmaya çalışırsınız.

Sarı

Kırmızı
3 / 11

Kırmızı: Keskin ve çarpıcı bir karakter. Duygularını hemen gösterir; bu sebeple dost da, düşman da edinmesi çok kolaydır. Ama üzülmez; dostlarına, başkalarının ne düşündüğünden daha çok önem verir.

Kırmızı

Mor
4 / 11

Mor: Artistik yanı güçlü ve üretken biridir. Her küçük şeyden kutlanacak bir yan çıkarır. Her aksesuarı fazla fazla ister; bu sebeple evini toplaması da biraz zorlu olur.

Mor

Gri
5 / 11

Gri: Geçmişe bakmaz, her zaman geleceğe odaklanır. Nostaljik bir ruha sahip değildir; dündense yarının seçeneklerine heyecan duyar. Zerafeti, düz hatları ve modern stili sever.

Gri

6 / 11

Turuncu: Enerjik, detaycı, planlamayı sever, aynı zamanda oldukça titiz biridir.

Siyah
7 / 11

Siyah: Çok düşünen, çok sorgulayan, ince eleyip sık dokuyan biri.. Klişelere oturmak yerine, farklı ve ön plana çıkan tercihler yapar.

Siyah

Kahverengi
8 / 11

Kahverengi: Sakinliğin değerini bilir. Doğayı, bir şömine önünde okunacak kitabı, kalabalık ve sesli partilere her zaman yeğler.. Güçlü bir karakterdir.

Kahverengi

Mavi
9 / 11

Mavi: Yoğun çalışma hayatı ve işlerini, bilinçaltında mavinin dinginliğiyle dengelemek ister. Sosyal, çalışkan ama her zaman meşguldür. İnsanlara sorumluluk hisseder, hiç kimseyi yüzüstü bırakmak istemez.

Mavi

Beyaz
10 / 11

Beyaz: Mükemmeliyetçi bir karakter sahibidir. Düzeni ve dinginliği sever. Beyaz, hayatındaki özeni simgeler; bakımı zor olsa bile, sonundaki dingin his için her türlü zahmete girer.

Beyaz

Yeşil
11 / 11

Yeşil: Analitik ve rasyonel biridir. Sadeliğin güzelliğinin değerini bilir. Her şeyin duygusal değil, mantıksal boyutunu ön plana alır.

Yeşil