Kayınvalidesinin yıllarca kapalı kalan evine yeni evlenen kızı taşınmaya karar verdiğinde komple bir tadilat yapılmak durumunda kalınınca, mutfaktaki tadilatı olabildiğince düşük maliyetli tutmak istemiş Emel hanım.

Durum böyle olunca imdada mobilyaların fatihi Polisan X1 ve yapışkanlı folyolar yetişmiş. Mutfak dolapları Polisan X1'le boyanmış; tezgah arası fayans görünümlü yapışkanlı folyo ile kaplanmış; en sonunda da kulplar değiştirilmiş. Buzdolabı dolabının köşesi ise karatahta boyası ile boyandıktan sonra, tebeşirle güzel görsellerle süslenmiş..

Değişim sonunda aydınlık ve tatlı bir havaya kavuşan bu mutfakta bar tipi mutfak masa ve tabureleriyle de hem alan daraltmayan bir çözüm bulunmuş, hem de ekstra servis ve tezgah alanı kazanılmış..

Mutfak kızının evi olunca bizlere yeni kareler iletemeyen Emel hanım, fikir vermesi için kendileri için hızlıca çektikleri kareleri bizlerle paylaşıyor. Minik torunundan kalan zamanda evin tamamı ve yeni düzenlenen bahçeden de kareleri bizlerle paylaşma sözü veriyor..
Emel hanımın kızının ailecek emekleri ile yeniledikleri mutfağı..

Mobilya boyama

Emel hanımın kızının ailecek emekleri ile yeniledikleri mutfağı..

Yorumları bekleriz!

Mobilya boyama

Benzer Konular