Şık ve Konforlu Yatak Odaları İçin Yaratıcı Seçimler

İder Mobilya'nın Sunduğu Yaratıcı Detayları Keşfedin 

İder Mobilya'nın yatak odası takımları arasında yer alan modern - şık izler taşıyan tasarım harikası seti Lissa Yatak Odası, altı parçadan oluşan modern ve şık tasarımı ile dikkat çekmektedir. 6 kapılı gardırop, üç çekmeceli şifonyer ve iki büyük komodin sayesinde kıyafetleriniz düzen içerisinde yerleşecektir.

Gri renkli kapitone desenli kumaştan yapılmış karyola ve başlığı ile aynalı dolapları odanızı daha ferah gösterecektir. Beyazın büyüsüne sizde kapıldıysanız yatak odası takımları arasında fonksiyonel ve sade tasarımı ile öne çıkan Bolera Yatak Odası'na göz atabilirsiniz. 

Yedi parçadan oluşan bu set, çift sürgü kapılı gardırop, ayna, 2 komodin, şifonyer, travers ve yatak başlığını içerir. Bu parçalar üstün kalite lake kaplamalıdır. Şifonyerin üç, her komodinin ise iki çekmecesi vardır. Sade tasarımlı ancak geniş iç hacimli bir yatak odası takımıdır. 

Doğanın renklerini odanıza taşırken aynı zamanda şıklıktan ödün vermeyen Alinda Yatak Odası ise size ihtiyacınız olan her şeyi bir arada sunmakta. Bazalı karyola yapısı ile fazla eşyalarınızın hepsini görünmeden saklayabilirken, iç hacmi geniş iki kapılı ve aynalı gardırobunda kıyafetlerinize yer açabilirsiniz. Doğal ahşabın baskın olduğu, maksimum taşıma kapasiteli şifonyer ve komodinleri ile yatak odası takımları arasında Alinda Yatak Odası öne çıkmakta...