Tek Bir Model Yerine İki Farklı Kanepe Kullanarak Dekorunuza Özgünlük Katın

Belli bir stille dekore edin

Dekorasyon dünyasının içinde olan insanlarında deneyimlerinden yola çıkarak farklılıktan hoşlanan insanlar için bu farklılığın hayatlarının tek bir payesiyle sınırlı kalmaması gerektiğine inandığımızı dile getirmek istiyorum. Belli bir algıdan uzaklaşarak iki çift aynı model kanepe dayalı dekorasyon oluşturmak yerine biraz daha yaratıcı düşünerek her defasında mutluluk veren dekorasyon yapma fikri bile paha biçilemez. Farklı model kanepeleri birbiriyle eşleştiren formatta buluşturduğunda uyum yaratılma olasılığı yüksek mekânlar ortaya çıkar. 

Evin genel düzenine hâkim olan dekorasyon stili hangisiyle dekorasyonunuzu buna göre şekillendirebilirsiniz. Yani country stil dekorasyon uygulamışsanız ya da çizgiyi bozmadan bu odanızda da country stile dair izler görmek istiyorsanız çiçekli kanepelerden hareketli aksesuarlarla İngiliz evini andıran dekorasyon oluşturabilirsiniz. Daha nötr tonlarda, doğanın tüm canlılığını sunan İngiliz ülke evi dekorasyonuyla satın alınacak farklı renklerdeki kanepeler cıvıl cıvıl tasarım oluşturulabilir.

Ya da deri kanepelerle cool hava estirmek için endüstriyel stilin kollarına bırakabilirsiniz. Endüstriyel stil dekorasyonlarda da farklılık ve alışılagelmişin dışında bir yüz oluşturmak gayesi olduğu için farklı model ama aynı renk deri kanepelerle şekillenen dekorasyonlar yapılabilir. Metal aksanlarla buluştuğunda oldukça tok görünüm verecektir.

Aynı zamanda desenler ve sanatsal unsurlar da bu görünümü elde etmek için bir araya getirilebilir. Kıvrımlı hatlarla derinlik katabilir ve uyum sağlayabilirsiniz. Farklı boyut ve renk kumaş çeşitleriyle popüler tasarım kültürüne kafa tutabilirsiniz. Klasik stil rustik stil ya da modern stil endüstriyel stil gibi birleşmeler yapmanız da mümkün bu sayede ister resmi bir üslup katın ister daha salaş bir görünüm ile renklendirin kanepelerinizi. 

Kısaca sadece modern stil baz alınarak yapılmış bir çalışma yok ortada, daha düz formlar, zarif çizgiler, sakin renkler olabileceği gibi country stil, endüstriyel stil, rustik stil ve daha nicelerine dair farklı tasarımlar bulmak mümkün. Oldukça geniş ürün aralığı bulunan bu farklı renk, ebat, model kanepe fikri her duyguya, stile hitap ediyor.