Modern yaşam görüşleri, alanları konforla sararken ruhun enerjisini yükselten dekorasyon kodları ışığında stilize etmeyi öneriyor. Sektörün öncüsü VitrA da, kullanıcısına dönemin hakim dekorasyon kodlarını estetik ve tarzla buluşturduğu, trendlere öncülük eden koleksiyonlar sunuyor. 

Alanların ruhunu ortaya çıkararak geniş düşey yüzeyleri ve yerleri göz alıcı fayans kreasyonlarıyla saran VitrA, her tarza öncülük edebilecek parçalara sahip. Islak alanlara biçilen yeni rolleri en şık şekilde yansıtan karolar, farklı boyut ve renklerdeki seçenekleri sayesinde kullanıcısına alanları özgürce kurgulama imkanı tanıyor. 

Koleksiyonlar arasında zamana meydan okuyan çizgiler, modern hatlarıyla ön plana çıkan parçalar ve renklerin dinamik dünyasını yaşam alanlarına taşıyan modeller var. Islak alanları davetkar, keyif dozu yüksek ve meditatif etkili mekanlara dönüştüren VitrA fayans modelleri ile yaşam alanlarını kalite ile döşeyebilirsiniz.

VitrA Fayans Koleksiyonlarıyla Alanları Özgürce Renklendirin!

Geniş Ürün Gamıyla Dikkat Çeken VitrA Banyo Fayans Koleksiyonları

Son dönemin hakim dekorasyon şifrelerinde süreklilik ilkesi ön planda. VitrA’da karo koleksiyonlarını bu anlayış doğrultusunda tasarlıyor ve hem yatay hem de düşey yüzeylerde kullanılabilecek çok fonksiyonlu parçalara imza atıyor. Bu sayede kullanıcısına yenilikçi ve kreatif alanlar yaratma imkanı sunan VitrA, fayans çeşitlerinin boyutlarını da değişken ebatlarda tutuyor. 

Kare ve kenar oranları değişen farklı dikdörtgen formlu karo modellerinin bir araya geldiği koleksiyonlar yüzeyleri sıradanlıktan uzak, yaratıcı ve cesur formlara kavuşturmak isteyen kullanıcıları kendine çekiyor. 2.5x2.5 santimetre boyutundaki minik karelerden başlayarak 80x80 santimetreye kadar çıkan karo boyutları, duvar ve zeminleri bir sanat eserine dönüştürebilecek seviyede. Kenarları 1 santimetrelik ince bir şeritten başlayarak 90 santimetreye kadar çıkan ve aradaki farklı ebatların çeşitli kombinasyonlarını barındıran dikdörtgen karolar, yüzeylerin her bir noktasını estetikle buluşturmayı sağlıyor.

VitrA Fayans Koleksiyonlarıyla Alanları Özgürce Renklendirin!

Farklı ve Estetik Fayans Modelleriyle Islak Alanlara Hayat Katın

VitrA fayans koleksiyonları arasında farklı dokulara rastlamak mümkün. Mimarinin zamana meydan okuyan malzemelerinden biri olan meşeden elde edilen ahşap dokulu karolar malzemenin natürel duruşunu ve sıcak aurasını mekanlara taşıyor. Dekorasyonda çağdaş izler taşıyan parçalar kullanmayı tercih edenlerse, rafine ve endüstriyel duruşuyla ortama modern bir hava katan beton dokulu karolara yöneliyor. Bir araya geldiği her materyalle kusursuz bir ahenk yakalayan ve akıp giden zamana karşı duruşuyla göz kamaştıran mermer dokulu karolar, klasik formlardan vazgeçemeyenlerin ilk tercihi. Islak alanlarda kullanılan seramik parçaların ortamda yarattığı egzotik ve sıcak havayı sevenler VitrA fayans koleksiyonlarının seramik dokulu ürünlerinden vazgeçemiyor. Kreasyonlarda yer alan taş dokulu modellerse alanlarda hem natürel hem de serin bir hava yakalamak isteyenleri kendine çekiyor.  

Üstelik ürünler arasında renklerin dinamik dünyasını 3 boyutlu ve grafik etkili çizgilerle tamamlayan parçalar da var. Krem, açık gri, gri, beyaz, antrasit, fildişi ve vizon gibi klasik renklere; amber sarı, mavi, yeşil ve kırmızı gibi canlı tonlar eşlik ediyor. Kahve ve siyahın cüretkar tonlarını da barındıran renk paleti, VitrA fayans koleksiyonlarının her stile uyum sağlamasını kolaylaştırıyor.

Alanlardaki Dekorasyonun Belirleyicisi Fayans Modelleri

Duvar ve zemin kaplamaları, alanların genel atmosferi üzerinde oldukça etkili. Bu nedenle geniş yüzeyleri saran karolar arasında tercih yaparken hem tarzınıza hem de evin genel dekorasyon şifresine uyumlu parçalara yönelmek önemli. Bu noktanın önemini bilen VitrA; güzelliği renk ve desenlerle besleyen, sadeliği göz kamaştıran ve dış mekanlara da sofistike dokunuşlar yapmayı sağlayan farklı fayans koleksiyonları sunuyor. 20 mm'lik karo sistemleri porselen ürünlerin duruşunu evlerin açık alanlarına da taşıyor. Natürel formlu, doğayla bütünleşmiş, açık havanın sert koşullarına dayanıklı karolar bahçe, balkon ve teraslarda tarza özel dokunuşlar yapmanızı sağlıyor.

Siz de VitrA'yı ziyaret ederek ıslak alanları yeniden yorumlayarak boyut atlatan karo koleksiyonlarını inceleyebilirsiniz. Duvar ve zemin kaplamalarını kalite ve estetikle buluşturacak farklı modeller ve değişen fayans fiyatları arasından kendinize uygun olanları seçerek ıslak alanları dilediğiniz şekilde dekore edebilirsiniz.