Bir televizyon düşünün açtığınızda mükemmel görüntü kalitesi sunuyor, kapattığınızda ise büyüleyici bir sanat eserine dönüşüyor. Samsung'un 2017 yılında hayatımıza kattığı Frame TV ile, bu durum hayalin ötesine geçti. Aradan geçen iki yılda yeteneklerine yetenek katan The Frame, şimdi daha gelişmiş bir şekilde karşımızda! 

Renk kalitesinden koleksiyon genişliğine kadar birçok konuda yeni özellikleriyle bizi selamlayan Frame 2019’u, gelin birlikte tanıyalım. 

Açıkken Televizyon, Kapalıyken Sanat Eseri: Samsung Frame TV

Günlük Yaşam Alanınızı Sanatla Canlandırın!

Yaşam alanlarını birer sanat galerisine dönüştürmenin modern yolu olarak tasarlanan The Frame TV, her tarza oldukça uyum sağlıyor. 1000’den fazla klasik sanat eserinden ve modern tablolardan oluşan zengin galerisi sayesinde, kişisel sanat koleksiyonunuzu oluşturabilir ve istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.  

Açıkken Televizyon, Kapalıyken Sanat Eseri: Samsung Frame TV

Sadece Bir Televizyon Değil, Yüzlerce Tablo.

Samsung, The Frame modelini, televizyonlarını yaşam alanlarının merkezinde konumlandıran, aynı zamanda televizyonlarının evlerinin dekoruna uyumunu da ihmal etmeyenler için sunuyor. The Frame, Sanat Galerisi özelliği sayesinde, televizyonların kapalıyken yarattıkları siyah görünümün mükemmel bir sanat eserine dönüşmesini sağlıyor. 

Sanat Modu seçildiğinde, The Frame TV yaşam alanınızın aydınlatmasına uyum sağlıyor ve ekran parlaklığını otomatik olarak ayarlıyor, böylelikle ekrandaki içerik çok daha doğal görünüyor. Ayrıca hareket sensörü sayesinde güç tasarrufu sağlamak için de otomatik olarak açılıp kapanabiliyor.

Açıkken Televizyon, Kapalıyken Sanat Eseri: Samsung Frame TV

Dünyaca Ünlü Tablolar Oturma Odanızda!

Yaşam alanınıza estetik açıdan zenginlik katacak bir Edward Munch tablosuna ne dersiniz? Ya da Claude Monet ruhunu yansıtan bir şahesere?

Her birine ulaşmanın çok zor olduğu bu dünyaca ünlü sanat eserlerini , The Frame TV ile evinizde istediğiniz alanda kolayca sergileyebilirsiniz. Birçok müzeden toplanmış yüzlerce sanat eserinden dilediğinizi ekranınıza yansıtabilir, ayrıca kendi ekran koruyucu listenizi oluşturabilirsiniz.

İsterseniz bir gün odanıza Pissarro’yu davet edersiniz, diğer gün de Klimt’i. Ya da hepsine birden, belli aralıklarla slayt gösterisi şeklinde yer verebilirsiniz.

Açıkken Televizyon, Kapalıyken Sanat Eseri: Samsung Frame TV

QLED Teknolojisi ile Harika Renkler, Kusursuz Ayrıntılar...

2019 model Samsung The Frame, Samsung’un gelişmiş Quantum Dot Teknolojisi ile hem TV programları hem de Sanat Modu’ndaki eserler için üstün bir görüntü kalitesi sağlıyor. %100 renk hacmi, tüm parlaklık seviyelerinde inanılmaz derecede zengin, gerçekçi görüntüler sunmak için bir milyarın üzerinde renk tonu üreterek muhteşem bir izleme deneyimi sunuyor.

Açıkken Televizyon, Kapalıyken Sanat Eseri: Samsung Frame TV

Tarzınıza Göre Kişiselleştirin!

Siyah, beyaz, ceviz ve bej gibi çerçeve seçeneklerine sahip The Frame TV koleksiyonundan, size hitap eden bir çerçeve rengini seçebileceğiniz gibi çerçeve içine yerleştireceğiniz sanat eserini seçmekte de özgürsünüz! Frame TV'nin kişisel koleksiyon oluşturma özelliği sayesinde istediğiniz anıları TV'ye yükleyerek ekrana yansıtabilirsiniz.

Açıkken Televizyon, Kapalıyken Sanat Eseri: Samsung Frame TV

Kablo Karmaşasından Kurtulun!

Düzenli ve minimalist görünümü korumak amacıyla tasarlanan The Frame, görünmez incelikte bağlantı kablosu ile harici cihaz kablolarını tek bir yerde toplayarak yaşam alanınızdaki karmaşık görünümün önüne geçerken, aynı zamanda duvara sıfır askı aparatıyla evinizin dekoruyla bütünleşiyor.

55 ve 65 inç şeklinde iki farklı ekran seçeneği bulunan The Frame TV, mükemmel görüntü kalitesinde televizyon keyfi sunmanın yanında, evinizi sanat galerisine dönüştürmek için sizi bekliyor.

Frame TV’yi daha yakından tanımak isteyenleri aşağıdaki videoya alalım.