Bu karavanın sahibi Gülçin hanım ve Adem bey, hem gezmeyi, hem de evlerinin rahatlığını çok seviyorlar. Ee ne evden, ne gezmeden vazgeçemeyince, çözümü gezerken evlerini yanlarında götürmede bulmuşlar. Karavan macerası, Avcı ailesi için bir emeklilik hayali, yeni başlamış bir heves değil; neredeyse 30 yıllık mazisi var. 

Tatillerini karavanda yapıyorlar; haftasonları ise karavanlarıyla İstanbul'a yakın yerlere küçük kaçamaklar yapmaktan büyük keyif alıyorlar. Hatta daha da ileri gitmişler; Amerika'da yaşayan çocuklarını ziyarete gittiklerinde bir karavan kiralayıp, Amerika'yı boydan boya gezmişler.. 

Gülçin hanım emekli bankacı, eşi Adem bey ise denizcilikten emekli olduktan sonra ahşap işlerine merak salmış. 

Tekerlekler üzerinde bir ev.

Karavanlarında yemek pişirebilecekleri bir minik mutfak ve karşısında masa var. Üst bölümlere bolca dolap eklenmiş. Mutfakta ise yemek pişirirken haberlere göz atabilecekleri bir tv yerleştirilmiş. Karavanın bakımlı bir tuvaleti, bir de yatak odası var. Gülçin hanım çiçek desenli perde ve runner'la, dekora da özenmiş

Karavan tatillerinde kendileri gibi maceracı arkadaşlarıyla beraber sazlı, sözlü eğlencelerin fotoğraflarını ekledik. Buyrun konuk olalım..

Bu karavan, tekerlekler üzerinde minik bir ev.

Karavanın varsa bütün dünya senin evinin bahçesi olabilir. Bu da o günün manzarası..

Bu karavan, tekerlekler üzerinde minik bir ev.

Eskilerden bir foto.