Annemin evinde yenilenen mobilyalar

Merhaba burada birçok insanın gönderilerini takip ederek , ben de var olan eşyaları değerlendirme düşüncesine sahip oldum?Çok da iyi oldu .Yarı dönem tatilinde anneme ziyarete geldiğimde hem bizim için aktivite oldu hem de annem mutlu oldu ?<br /> Kullandığım malzemeler<br /> Dyo hydrolüx beyaz boya<br /> Artdeco pembe akrilik boya<br /> Porselen kulplar<br /> Stencil<br /> İpek fırça 2 adet<br /> Havlu rulo fırça 2 adet<br /> Eksiklerim<br /> -dyo hydrolüx yerine multisurface ler daha kalıcıymış. Fakat zamanımız yoktu (her kat 24 saat)<br /> -taşmayı engellemek için kağıt bant (başka bir dolap boyadığımda kullandım gerçekten çok işime yaradı ?)<br /> -Parlak su bazlı vernik yerine yarı mat ya da mat almak daha hoşuma gidermiş <br /> Henüz yolun başındayım ama bu işi sevdim. Ben de sizlere tecrübemi pâylaşarak katkı sağlamak istedim .Herkese kolay gelsin ?
1 / 7

Kiler dolabı

2 / 7

Son hali.5 kat dyo hydrolüx ile boyadık.Her kat arasında en az 6 saat bekledik. En son su bazlı parlak vernik ile sonlandırdık. İnce yerlere ipek fırça ile diğe yerlere havlu rulo ile boyadık. Kadife ruloyu daha çok tavsiye ediyorlar.

3 / 7

Kiler dolabı son hali.kulplar yeni alındı.(porselen kulp)

4 / 7

Aynanın çerçeveleri de siyahtı. Dyo hydrolüx ile 4 kat boyadım. Sehpa gri olduğu için 3 kat yeterli oldu. Artdeo akrilik ve dyo hydrolüx beyaz karıştırıarak açık pembe elde ettim.stencil ile baskı yaptıktan sonra iki kat vernik attım.

5 / 7

5 kat dyo hydrolüx ile boyadık.Her kat arasında en az 6 saat bekledik. En son su bazlı parlak vernik ile sonlandırdık. İnce yerlere ipek fırça ile diğe yerlere havlu rulo ile boyadık. Kadife ruloyu daha çok tavsiye ediyorlar.

6 / 7

19 senelik mutfak dolabı

7 / 7

Tv sehpası olarak kullanılıyordu ancak tv duvara montelendikten sonra ihtiyaç kalmadı. Girişe koymayı düşündük.