Şık paravanlar veya cam ayırıcılar tek odayı ayrı bölümlere ayırmak için harika seçenekler, ama bunların dışına çıkmak isteyenlerin yapabileceğini bolca şey de var. Evgezmesi ekibi olarak alan bölme fikirlerini sizler için derledik. Özellikle küçük evler veya geniş alanlarını farklı dekorlarla değerlendirmek isteyenler bolca fikir alacak eminiz..
1 / 13

Giriş direk salona yapılıyorsa bu şekilde bir açık dolapla hem fazlalıkları toplar, hem de giriş ve salonu ayırabilirsiniz.

2 / 13

3 / 13

Pek çok evin tasarımı girişin sağında veya solunda salon olacak şekilde, bu şekilde bir dolap da girişi ayırmanızı sağlayacaktır..

4 / 13

Odanızın kalanına uyduramadığınız bir berjer takımı veya kahve köşeniz varsa, bu şekilde bir aydınlatmalı paravanla odadan bölüp romantik bir hava da verebilirsiniz.

5 / 13

Paletlerden koltuk, sehpa yapıyoruz da, paravan neden olmasın?

6 / 13

Oturma odaları ve çalışma odaları için ortaya açık dolap çok güzel bir fikir, bu resimdek dolapta raflar doldurularak koltukta oturan kişi ve diğer kısım tamamen ayrılmış. Dolap Ikea'da mevcut.

7 / 13

Amerikan mutfaklı evleri küçültmeden ayırmanın güzel bir çözümü, ahşap paravan masayla da harika bir uyumda..

8 / 13

Perdeler de harika ayırıcılar olarak kullanılabilir. Özellikle böyle renkli perdeler, yatak odalarında harika alternatif. Özellikle çalışmak için konsantrasyon zorluğu yaşayan çocukların odalarında perdeyle yatağı ayırıp ayrı bir çalışma alanı yaratabilirsiniz.

9 / 13

Hasır ipler, hem içeriyi gösterip ferahlığı devam ettirmiş, hem dekoratif bir görünüm sağlamış

10 / 13

11 / 13

Özellikle oda paylaşan çocuklar, kendilerine ait bir alan istediklerinde perdeler harika bir çözüm. Perdelerin 2 tarafını farklı renkler ve aksesuarlarla süsleyip, çocuklarınıza kendilerini ifade edebildikleri bir yaşam alanı yaratabilirsiniz..

12 / 13

Yine 2 çocuğunuzun odasını kara tahtayla ayırıp, kendi taraflarını istedikleri gibi kişiselleştirebilmelerini sağlayabilirsiniz..

13 / 13

Sona geldik, yorumlarınızı bekliyoruz!