Bulaşık makineleri, sadece bulaşık yıkamada zaman ve enerji tasarrufu yapmıyor, temizliği çok zor pek çok şeyi rahatlıkla temizlemeyi de sağlıyor. Bulaşık makinesinin işlevi, bakımı ve bulaşıklar yerine temizlemek için kullanabileceğiniz birkaç alternatifi sizler için derledik..

1. Bulaşık makinesi elde yıkamaya göre su tasarrufu sağlar: Hem çevre, hem de cüzdan dostu.
2. Bulaşık makinesini gece çalıştırırsanız faturanızı düşürürsünüz: Elektrik, az kullanılan saatlerde daha ucuz. Sesinden rahatsız olmuyorsanız, bulaşık makinesini bu saatte çalıştırmak iyi bir fikir.
1 / 5

3. Her makinenin en iyi yerleştirme rehberi vardır: Kullanım talimatlarını çok okumayı sevmeseniz de, en iyi yerleşim talimatları için makinanızın prospektüsüne göz gezdirmede fayda var.

2 / 5

4. Makinanızı da temizlemelisiniz: Karbanot ve sirke dolu bir kabı boş olarak çalıştırmak, en etkili yollardan biri..

3 / 5

5. Alternatif kullanım: Oyuncak yıkamak: Her yere girip çıkan oyuncakları sterilize etmenin en başarılı yollarından.

4 / 5

6. Makyaj fırçaları ve saç tarakları yıkamak: Yüzümüz ve saçlarımıza sürdüğümüz bu fırçalar aynı zamanda toz ve alerjen yuvası.

5 / 5

7. Şapka yıkama: Çamaşır makinesi yıkamasında formu bozulacak şapkaları sterilize etmenin en başarılı yollarından. 8. Yıkama öncesi muslukta sıcak su akıtın: Son olarak bu basit hile ile, suyu öncesinde ısıtarak direk sıcak su ile bulaşık yıkanmasına başlayabilir, soğuk su ile zaman kaybını engellersiniz.