Bu da benim Huzur Saray'ım.. :)

Merhaba. Ben Nilüfer. 35 yaşındayım ve İstanbul da yaşıyorum. 13 yaşında dünyalar güzeli bir kızım var, adı Zilan. Bir şirkette muhasebe ve ofis yönetiminden sorumluyum. Kızım 1,5 yaşında iken eşimle boşandık ve annemle yaşamaya başladık. Çok uzunn zamandır kendi evimizin hayalini kurardık kızımla. Sonunda 3 ay önce nihayet hayallerimize kavuştuk ve bu evi satın aldık. Kızımda benim kadar heyecanlı çünkü ilk defa kendine ait bir odası olacak. :) Duvar kağıtları, raf montajları, her şeyi kendimiz yaptık. ( Övünmek gibi olmasın matkap/boya/alçı işleri elimden gelir. :) ) Dekorasyon konusunda ikimizde çok meraklıyız. Hala ufak tefek eksiklerimiz var tabii ama zamanla onları da halledeceğiz inşallah. Paylaşıma yorum yapıp fikir veren arkadaşlar olursa çok mutlu olurum. Şimdiden çok teşekkürler.
1 / 22

Köşe koltuk ararken bunları buldum ve aşık oldum :)

2 / 22

Bu çiçekli koltuklar ise eski takımından kalma idi. Aslında atmayı düşünmüştüm ama hem yepyeni oldukları hem de renk olarak uyumlu durdukları için vazgeçemedim bir türlü.

3 / 22

Duvardaki ayna eskiden boy aynası idi. :) Çivi aparatlarını söküp yatay olarak taktım. Şimdi masa üstünde daha dekoratif oldu.

4 / 22

Bu köşe, 75 yaşındaki annemin çay/kahve keyfi yaparken dışarıyı seyrederek, ayaklarını uzatabileceği bir keyif köşesi oldu.

5 / 22

Tv ünitesi ablamın intrenetten sipariş ile gelen hediyesi. Özellikle koltukların tarzına uygun olmasına bayıldım. Ve yerden yüksek durması temizlik yaparken harika bir avantaj sağlıyor.

6 / 22

7 / 22

Ben de her kadın gibi ayakkabı delisi olduğum için bol raflı bir model tercihim oldu tabii :))

8 / 22

Bu duvardaki kağıt, kızımla gece 12 ye kadar uğraşmamız sonucu ortaya çıktı. Dolap ise evde sağ da sol da dolaştıktan sonra burada yerini buldu. Şimdi evin en sevdiğim köşelerinden biri :)

9 / 22

10 / 22

Biz evi aldığımızda banyo dolabı yoktu.Banyoya çok yakıştığını düşündüğüm bu ahşap renkli bu dolabı Carrefour dan aldım.

11 / 22

12 / 22

13 / 22

Bir kitap delisi olarak yatak odasındaki bu koltuk benim kahve/kitap köşem :)

14 / 22

15 / 22

Kızım Vosvos lara bayılır. Bende ona hediyem bu tabloları, bir reklamcı arkadaşıma özel baskı yaptırdım. :)

16 / 22

Evi ilk aldığımızda kırmızı/beyaz mutfağı pek beğenmemiştim. Fakat temizlenip de yerleşmeye başladıktan fikrim değişti. Şimdi çok beğeniyorum.

17 / 22

18 / 22

19 / 22

Henüz bahçeye el atamadım. Ama evde çiçek ve yeşillik olması da hoşuma gidiyor.

20 / 22

Bu mutfak rafını ve kızımın odasında ki rafları int. sipariş verdik. Henüz ne renk olacaklarına karar veremediğimiz için boyaya madım. :)

21 / 22

22 / 22

Aslında nihale olan bu porselenlere kıyamadığım için duvara astım. Kullanımı yasak :)