ADANA İSTANBUL UÇAK BİLETİ

Tüm dünyanın gözdesi, şiirlere ve filmlere konu olmuş, dillere destan İstanbul için yola çıkmaya hazırsan Bilet Dükkanı seni bekliyor.

Yıl boyunca dünyanın ve Türkiye’nin dört bir yanından misafir ağırlayan İstanbul’a en çok yapılan uçuşlar arasında Adana İstanbul uçak bileti de yer alır . İş, aile ziyareti, eğitim, gezi gibi çok sayıda sebebe bağlı olarak lezzetler diyarı Adana’dan İstanbul’a eşsiz bir ziyaret gerçekleştirebilirsiniz.

Tarih boyunca sayısız medeniyete ev sahipliği yapmasına bağlı olarak kültür çeşitliliği bakımından zengin olan İstanbul, köklü tarihi ve birbirinden değerli eserleri ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakıyor. Eşsiz İstanbul Boğazı, Topkapı Sarayı, Galata Kulesi, Dolmabahçe Sarayı, Kız Kulesi ve daha pek çok simge İstanbul’u doya doya yaşanıza olanak sağlıyor. Hazırsanız Adana İstanbul uçak bileti ile ilgili detaylı bilgilere geçelim.

ADANA İSTANBUL UÇAK BİLETİ

En Avantajlı Adana İstanbul Uçak Bileti Fiyatları

Uğruna savaşların verildiği İstanbul Boğazı, aşıkların hikayelerine konu olan Adalar’ı, tarihi mirasımız olan görkemli sarayları ile tanışmak için Adana’dan İstanbul’a yolculuk edecek olan ziyaretçilerin kafasını kurcalayan ilk soru “Adana İstanbul uçak bileti ne kadar?” olur. İstanbul için seyahat planı yaparken Bilet Dükkanı web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret ederek birbirinden avantajlı uçak bileti kampanyalarından yararlanabilir ve bütçenizi aşmayacak bir tatil planı yapabilirsiniz. 

https://www.biletdukkani.com/adana-istanbul-ucak-bileti sayfasından kolayca uçak bileti satın alabilirsiniz.

Şunu belirtmekte fayda var. Uçak bileti fiyatları; yolculuk tarihi ve hava yolu firmasına göre farklılık gösterebilir. Bilet Dükkanı kampanya ve indirimleri ile size en uygun Adana İstanbul uçak bileti sizi bekliyor. Adana İstanbul uçak bileti için ortalama fiyatlar ise şu şekildedir: 

● AJet 1.097 TL, 

● Pegasus 1.369 TL

● Türk Hava Yolları 1.715 TL’den başlayan fiyatlarla. 

Adana’dan Türkiye’nin ve dünyanın gözdesi İstanbul’a gidecek olan yolcular Bilet Dükkanı’nı ziyaret ederek, otel, araç kiralama ve transfer gibi hizmetlere de yine Bilet Dükkanı’ndan ulaşabilir. 

Adana İstanbul Uçak Bileti Nasıl Alınır?

Bilet Dükkanı fırsatları ile ucuz Adana İstanbul uçak bileti nasıl alırım diye merak ediyorsanız işte size adım adım satın alma süreci: 

● Ana sayfada yer alan ‘Uçak Bileti’ sayfasına gidin, 

● Arama alanına kalkış/varış noktalarınızı ve seyahat tarihiyle birlikte yolcu sayısını girin, 

● Havalimanı, hava yolu şirketi, gidiş saati, yolculuk süresi, aktarma durumu, bagaj ve fiyat bilgilerini detaylı bir şekilde inceleyerek size uygun olanı seçin,

● Otomatik olarak gideceğiniz “Ödeme Sayfası” üzerinden, banka kartı ya da kredi kartı bilgilerinizi girin,

● Ödeme onaylandıktan sonra uçak bileti işlemleriniz tamamlandı! 

Adana İstanbul uçak bileti aldığınızda uçuş bilgileriniz otomatik olarak tarafınıza SMS ve e-posta aracılığıyla gönderilecektir. Uçak bileti ile ilgili merak ettiklerinizi Bilet Dükkanı mobil uygulamasında yer alan Sıkça Sorulan Sorular kısmında ya da web sitesindeki Yardım sayfasından tüm detayları ile öğrenebilirsiniz. 

Seyahatinizle ile ilgili herhangi bir aksaklık olması durumunda iptal/iade ve değişiklik işlemleriniz için 7 gün 24 saat hizmet veren Bilet Dükkanı Seyahat Hattı’nı arayabilirsiniz. İptal ve değişiklik hakları uçak bileti satın aldığınız hava yolu firmasının kurallarına göre farklılık gösterebilir. 

İstanbul Havalimanlarından Şehir Merkezine Ulaşım 

Adana İstanbul uçak bileti alan yolcular İstanbul Havalimanı ya da İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan şehir merkezine nasıl gidileceğini merak eder. İşte Türkiye’nin en yoğun havalimanlarından karmaşaya takılmadan şehir merkezine gitmenin en rahat yolları: 

Avrupa Yakası’nda yer alan İstanbul Havalimanı ve Anadolu Yakası’nda bulunan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan İstanbul şehir merkezine toplu taşıma seçenekleri yanında konforlu ulaşım yolları ile de gidebilirsiniz. 

Adana İstanbul uçak bileti olan İstanbul Havalimanı’nı seçmesi durumunda uygun fiyatlı bir ulaşım için metro veya otobüs, konforlu ama cebini düşünen bir ulaşım için Havaİst, toplu taşıma kullanmak istemiyorsa araç kiralama, taksi veya transfer seçeneklerini kullanması gerekir. 

Aynı şekilde Anadolu Yakası’nda yer alan İstanbul’a Sabiha Gökçen Havalimanı’nı kullanacak olan Adana İstanbul uçak bileti yolcuları İstanbul şehir merkezine ulaşım için taksi, araç kiralama, transfer, otobüs ve metro gibi seçenekleri ile gidebilir. 

Adana İstanbul uçak bileti aldığınızda ihtiyacınız olan tüm bilgilere artık sahipsiniz. Şimdi vakit kaybetmeden Bilet Dükkanı’nın birbirinden özel kampanyalarında yararlanarak ucuz uçak bileti satın alın ve İstanbul’un tadını avantajlı fiyatlara doya doya çıkarın.