"İkinci bir ev arayan mobilyaların adresi diye tanıtıyor" kendini Dekopasaj.. Uygun fiyatlı nakliye (ki genellikle 100 liranın altında oluyor), iade süresi ve ödeme kolaylığı ile çok da büyük bir ihtiyacı karşılıyorlar..

Bazen evler, bazen zevkler değişiyor; mobilyaları dekora uydurmak gittikçe zorlaşıyor. İşte tam da bu zaman dekopasaj devreye giriyor.

Dekopasaj; eve fazla gelen veya dekora uygun olmayan mobilyaları, o mobilyaları çok daha güzel değerlendirecek yeni sahipleriyle buluşturuyor. Böylece hem satan, hem de piyasa değerinin çok altında mobilya alan mutlu oluyor.
1 / 8

Büyük mobilya firmalarının ürünlerini piyasa değerinin %40'ı ila %60'ı arasında bulabilirsiniz. Takipte kalmak lazım, bazen öyle büyük fırsatlar oluyor ki, insanın kendi eşyalarını satıp, yenilerini alası geliyor. Sahibi bu köşe koltuğu kirlenmesin diye kıyamayıp 3 sene boyunca örtüyle kullanmış. Şimdi ev değişikliği sebebiyle satıyor, fiyatı 750 TL.

Dekopasaj'da bu ürün için tıklayınız.

2 / 8

Satıcılar ürün özelliklerini anlatıp, ne kadar kullanıldığını detaylandırıyorlar. Mesela bu sandıklı köşe az kullanılmış, yıkabilir kumaşlara sahip. 750 liraya satılık. 50 lira kargoyla da Dekopasaj evinize getiriyor.

Dekopasaj'da bu ürün için tıklayınız.

3 / 8

Halı almak için de harika kaynak.. Bu el halısı fiyatının çok altında satılık. Satıcı Zeynep hanım, eşyalarının büyük bölümünü siteden parça parça satmış.

Dekopasaj'da bu ürün için tıklayınız.

4 / 8

Her yerde bulamayacağınız antik ve retro eşyalar için de Dekopasaj güzel bir kaynak.. İngiliz tarzı bu ceviz büfe 1300 TL.

Dekopasaj'da bu ürün için tıklayınız.

5 / 8

Ikea, Kervan Mobilya, İstikbal, Mudo, Doğtaş gibi büyük firmaların da ürünleri Dekopasaj'da. Bu iyi durumdaki masa, sandalye seti Ikea'dan 1650 TL'ye alınmış, 750 TL'ye şimdi satışta..

Dekopasaj'da bu ürün için tıklayınız.

6 / 8

Bu berjerin döşemesi 2 sene önce yenilenmiş. Antik tarz mobilyalar için de göz atmada fayda var.

Dekopasaj'da bu ürün için tıklayınız.

7 / 8

Aydınlatma, dekoratif obje ve aksesuar çeşidi de çok. Bu Ikea aydınlatma yarı fiyatında.

Dekopasaj'da bu ürün için tıklayınız.

8 / 8

Bu da mutsuzluğun resmi.. Sürekli takipte olmak lazım, çünkü her üründen bir tane var. Dekopasaj duygularımızla oynayıp, satılmış olanları da göstermeye devam ediyor.

Hem ürünler, hem de ikinci el mobilya alıp-satmak için ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi duymak isteriz..