Doğru beyaz nasıl seçilir? Beyazın 8 farklı tonu..

Beyaz beyazdır değil mi? Tam olarak da öyle değil.. Her renk gibi, beyaz da alt tonlarıyla kullanıldığı alanlara bambaşka görünümler vermede çok etkili..

Sıcak tonlarından, antik görünüme; gri tonlardan, kar beyazına sitemizde beyazın farklı 8 tonunun kullanıldığı evlerden kareleri derledik..

Beyaz
1 / 8

Kremsi beyaz

Kremsi beyaz tonları ile rahatlatıcı bir ortam yakalamak mümkün.. Sinem hanım, duvar koltuk ve halıda beyazın farklı tonlarını toprak renklerle tamamlamış..

Sinem hanımın evi için tıklayınız.

Beyaz

Beyaz
2 / 8

Serin beyaz

Oya hanımın dingin görünümlü evinde, beyazın bu tonu, modern bir ortam oluşturmuş.. Renk kullanımından kaçınılarak, kontrastın olmadığı homojen bir görünüm hakim.. Modern dekorasyonlar için serin beyaz doğru bir seçim..

Oya hanımın evi için tıklayınız.

Beyaz

Beyaz
3 / 8

Yumuşak beyaz (Art deko)

Siyahla beraber kullanılan beyaz, alana zarif bir hava kazandırıyor.. Kontrastı azaltmak için beyazın daha yumuşak tonunu seçmek güzel sonuç verecektir..

Gülseren hanımın evi için tıklayınız.

Beyaz

Beyaz
4 / 8

Kar beyaz

Elçin hanım tv dolaplarında kar beyaz tonunu kullanarak, klasik bir seçim yapmış.. Evin diğer mobilyalarını öne çıkarmada oldukça başarılı bu ton, özellikle modern dekora çok yakışıyor..

Elçin hanımın evi için tıklayınız.

Beyaz

Beyaz
5 / 8

Antik beyaz

Daha klasik bir alan için Rabia hanımın koltuğu gibi bir antik beyaz, alanda yaşanmışlık hissi oluşturuyor..Özellikle vanilya tonları nostaljik dekorlara çok yakışıyor..

Rabia hanımın evi için tıklayınız.

Beyaz

Beyaz
6 / 8

Kemik beyaz

Beyazı seviyorsunuz, ama soğuk bir görünümdense daha yumuşak bir görünüm tercih ediyorsanız, kemik beyaz size göre.. Belkıs hanım mutfağında bu tonu kullanmış. Beyazlar arasındaki fark için bulaşık makinesi ve dolaplara dikkat edebilirsiniz.

Belkıs hanımın evi için tıklayınız.

Beyaz

7 / 8

Grimsi beyaz

Serap hanımın duvarlarında kendini gösteren bu ton, şık ve sofistike bir görünüm elde etmede oldukça etkilidir. Tablo veya dekoratif obje sergileyeceğiniz duvarlara da çok yakışır..

Serap hanımın evi için tıklayınız.

8 / 8

Sıcak beyaz

Beyazın toprak alt tonlarının kullanıldığı bu ton, naturel ve sıcak bir hava yaratmada çok etkili.. Melek hanımın evi de bu tonla samimi ve sıcak bir havaya bürünmüş..

Melek hanımın evi için tıklayınız.

Benzer Konular