Evinizde Gerçek Aydınlanma için Avize Modelleri

Dinlencenize Ayak Uydurmalı: Yatak Odası Avizesi

Arınma ve dinlenme yeri olan yatak odasında, kir tutmayan ve kolay temizlenebilen, mavi, yeşil gibi soğuk renklerin hakim olduğu daha küçük ebatta yatak odası avizesi seçebilirsiniz. Amacın fazla aydınlatma yerine izole yaşamın hedeflendiği alanda kapalı, ışığın dağıtılmış halde sunulduğu, mat görünümlü, yukarıya doğrultulmuş modellerle dinginlik yaşayabilirsiniz. Odanın belirli bölgelerinde yoğun ışık ihtiyacı varsa lambader, abajur gibi ürünlerle bütünlük korunabilir. Kumaş, kağıt, ahşap gibi farklı malzemelerden üretilmiş yenilikçi tasarımın sunulduğu seçenekler ortamı yumuşatır. Şapkalı modeller böyle alanlar için en kullanışlı tercih olabilir.

Mutfak Avizesi: Enerjinizi Depolayın

Günün yorucu işlerine dalmadan önce ya da yorucu işlerden eve döndüğünüzde mutfakta farklı yemek deneyleri yaparak ve aile bireyleri ile sohbet ederek tekrar enerji depolarsınız. Mutfak avizesi seçiminde iştahınızı artıracak ve sizi harekete geçirecek kırmızı ve turuncu gibi sıcak renkleri seçmelisiniz. Yağ, nem ve sıcaklığın yoğun şekilde çıktığı mutfakta daha dayanıklı ve kolay temizlenen cam ve plastikten yapılmış pratik ürünler tercih edilmeli.

Avize Seçiminde Son Öneriler

Montaj durumuna göre avizeler , sarkıt ve tavana sabit olarak ikiye ayrılır. Evinizde yüksek tavan ve geniş odalar varsa sarkıt önceliğiniz olur. Aksi durumda alçak tavan olan ya da çocuk odası gibi alanlarda ulaşılamayacak tavana sabitlenen ürün tercih edilir. Germe tavanın olduğu noktalarda ise ısı yalıtımı sağlayan özel malzemeden üretilmiş ürünlere ihtiyaç duyulur. Son olarak her gün gözünüzün takılacağı böylesine önemli nesneyi seçerken bütün kurallardan daha öncelikli olan kendi zevkinizi yansıtması ve içinize sinmesinden ibarettir. İhtiyacınıza ve zevkinize uyacak ürün çeşitliliği ile halat, led, şapkalı, taşlı, sarkıt, metal birçok ürüne, indirimli avize fiyatları ile kısa sürede Koçtaş güvencesiyle sahip olabilirsiniz.