Banyo ve Mutfaklarda Mükemmellik ile Tanışmaya Hazır Olun!

Seramik Dokulu Yüzeylerin Modern Yansıması

Seramik dokulu yüzeylerin modası asla geçmiyor. Yüzlerce yıldan beri, yaşam alanlarına sıcaklık ve huzur katan seramik dokulu yüzeyler, yenilikçi uygulamalara da kolayca uyum sağlamayı başarıyor. Dikey döşenmiş karo çeşitleri, balıksırtı dokusu, parlak ve mat yüzeylerin bir arada kullanılması, popülerliği giderek artan uygulamalardan birkaçı olarak öne çıkıyor.

VitrA, 30 x 90 mm ve 7,5 x 30 mm karo alternatifleri sayesinde hayalini kurduğunuz yenilikçi dekorasyon uygulamalarını kolayca yapmanızı sağlıyor. Balıksırtı motifinin kullanıldığı dekor alternatiflerinin yanı sıra 2,5 x 2,5 mm ebatlarına sahip sırlı porselen yüzey dokulu mozaikler, dekorasyona zarafet katıyor. Seçtiğiniz renk ve dengeleyici tonlarını farklı şekillerde karıştırıp uygulayarak kendi yaratıcılığınızı kullanabilir, daha enerjik ya da sakin bir dekorasyon elde edebilirsiniz. Farklı ebatlardaki karo çeşitlerini bir arada kullanabilir; dikey, tuğla ya da diagonal dizme tekniklerinden dilediğinizi değerlendirebilirsiniz. 

Siz de mükemmel görünen bir banyo ya da mutfak hayali kuruyorsanız size en yakın VitrA mağazasının adresini öğrenerek işe koyulabilirsiniz. Kullanmayı düşündüğünüz karo koleksiyonlarına göz atabilir, seramik ürünleri yakından görebilir, armatür ve aksesuar çeşitlerini eşleştirebilirsiniz.