Minik ikizlerin tatlı annesi Şeker hanımın modern ve klasiği harmanladığı evinde, göz alıcı aksesuarlar, geometrik desenlerle birlikte kullanılıyor; ortaya bu farklı ve çarpıcı ortam çıkıyor.

Siyah, beyaz ince çizgiler; en monoton alanda bile ortama lüks ve çarpıcı bir görünüm kazandırmada çok etkili.. Bu şekilde cesur seçimlerden kaçınmayan ev sahibimiz, yemek odası duvarında siyah, beyaz çizgileri öne çıkarmış; bu alanda birkaç çerçeve dışında çok fazla obje kullanımından kaçınmış.

Şeker hanım, kusursuz bir uyumluluktan hoşlanmıyor. Evini tasarlarken, tek bir renk paleti ve stilin çerçevesinde seçimler yapmak, hiç bir zaman önceliği olmamış. Yemek masası sandalyeleri bilinçli olarak farklı seçilmiş. Düzensizliğin sıradışı görünümüne de harika bir örnek sunuyor bizlere.. Aynı şekilde aksesuar seçimleri de özgür ruhlu; art deko, doğal ve klasik parçalar hepsi bir bütün içinde kullanılmış.. Buyrun konuk olalım.
1 / 7

Ayna kaplı orta sehpa, salonun yıldızlarından..

2 / 7

3 / 7

4 / 7

Tavan aydınlatması yerine, yer üstü aydınlatmalar tercih edilmiş. Abajur ve lambaderler hem stil sahibi görünüyor, hem de sıcak bir ortam oluşturuyor..

5 / 7

6 / 7

7 / 7