Baştan sona tadilattan geçen bir eve uzanıyoruz. Burası, evlilik sürecini 2 aylık tadilata ayıran Kübra Hanım'ın evi. Bütün tadilat aşamalarında bizzat bulunmuş ve kendinden bir şeyler katmış. Geçen 2 aylık süreç sıkıcı olsa da, sonucun yanında o zamanlar da tatlı bir anı olarak kalmış.

Evle ilgili konuşacağımız ilk alan, salon. Burası, modern sofistike bir görünümde Hem çok parıldamak istiyor hem de biraz daha doğallıktan yana. Salonun parıldayan yüzleri; aynalı mobilyalar, mermer görünümlü sehpalar ve duvarla yekpare duran simli perdeler. Salonun doğal dokuları da ahşap ve metal gibi materyaller. Tabi bir de taş duvar görünümü var. Bütün bu detaylarıyla salon, sıcak ve şık bir ambiyansta.

Salona göre daha sakin kalan oturma odasında ise konfor ve işlevsellik ön planda. Burada köşe koltuk kullanılması mantıklı. Çünkü hem alandan tasarruf sağlıyor hem de konforlu. İşlevselliğin amaçlandığı oturma odasında, bu amaca hizmet eden detay, alçıpan tv ünitesi. Görünümüyle odayı güzelleştiren bu alan, kullanım olarak da çok işlevsel.

Evin mutfağı ise her detayıyla modern. Kulpsuz parlak dolaplar, metal mobilyalar ve nötr tonlara karışan kontrastlar. Modern stilin her istediği burada.

İlginizi çekecek çok detay bulacağınız evimizin fotoğraflarına geçmeden önce hatırlatmalarımızı yapalım.

Salondaki mobilyalar Yıldız Mobilya, oturma odasındaki köşe koltuk da İrfan Home'dan.

Merak edenler için ev sahibimizin Instagram adresi de: @kuenbt 

Buyrun konuk olalım.