Eviniz için her zaman daha iyisini istediğinizden eminiz; en doğru renkler, en güzel mobilyalar, en şık aksesuarlar... Peki, her şeyin en iyisine sahip olmak yeterli mi? Onları doğru şekilde kullanamadıktan sonra eşyalarınız hak ettiği değeri nasıl görebilir? Odanızda, uyum içinde şık bir görünüme sahip olurken rahat etmek istiyorsanız, bu yazımızla evinizdeki yerleşim planında dikkat etmeniz gereken temel kuralları öğrenmekte yarar var. 

Boş bir sayfa yada tuval düşünün, doldurmayı zorlu bir iş veya harikalar yaratmak için büyük bir fırsat olarak görebilirsiniz. Aslında ikisini de doldurmanın birçok yolu var, ama nereden başlamalı? Belki yazınıza nasıl bir giriş yapacağınızı bilemeyiz, fakat boş odanızı nasıl dolduracağınız konusunda yardımcı olabiliriz.

Bu yazımızda, mobilya yerleşiminde dikkat ettiğimiz bazı temel kuralları aldık ve sizler için 10 basit ipucuna dönüştürdük. Paylaşacağımız ipuçlarının, eşyalarınızı nasıl yerleştirmeniz ve seçimlerinizi nasıl öncelik sırasına koymanız gerektiği konusunda size yol gösterici olacağına inanıyoruz.

Tabi ki bu kuralların sizi bir gecede bir iç mimara dönüştürmesini vadetmiyoruz. Fakat mobilyalarınızı yerleştirirken, sizi doğru yönlendirecek ve en az stresle profesyonel görünümlü sonuçlar elde etmenize yardımcı olacağının garantisini verebiliriz.