Sıcak tonlarda; bakır, bronz, prinç ve altın.. Soğuk tonlarda ise gümüş, nikel, kalay ve krom. Dekorasyonunuza yeni bir soluk getirecek metallerle tanışın... 

 Parıldayan bir metal, tek bir dokunuşuyla odanızı anında daha çekici ve sonsuz bir cazibeyle sarabilir. Metal alaşımlı eşyalar, sadece mekanınızı aydınlatmakla kalmıyor, aynı zamanda ihtişam ve modernliği bir arada sunuyor. Söylemekte yarar var; birçok trendde olduğu gibi, aşırıya kaçmamak burada da önemli.

Soğuk metalik tonlar, odanıza modern bir estetik katarken çekiciliği de beraberinde getiriyor. Sıcak tonlar, zarifliği ile büyülüyor ve odanızın davetkarlığını arttırıyor. Birden fazla metal karışımı ise, doğru ve yerinde kullanıldığında mükemmelliği evimize getirmekte. Akıllıca dekore edilmiş bir metalik kokteyl, sadece metal parçaların güzelliğine dikkat çekmez, aynı zamanda dekorasyonunuzda cüretkar bir tavır ortaya koymanızı sağlar. 

Böyle güçlü bir ruha sahip metallerin, sıradan nört parçalar olmasına izin vermeyin. İlham verici metalik dekor fikirlerimizle, metallerinizi en şık şekillerde göstererek dikkat çekmelerini sağlayın. Kısacası, metalinizi gösterin!