Şimdi sizinle 25 yıllık bir müstakil evin yeniden doğuş hikayesine konuk oluyoruz. Bizi ev sahibimiz Çağla Hanım karşılıyor.

İstanbul'da ailesiyle birlikte yaşayan ev sahibimiz uzun yıllar avukatlık yapmış. Bir süredir de çocuklarıyla daha çok zaman geçirmek için ara vermiş. Tabi bu araya bir de akademik kariyer sığdırmaya çalışmış!

Yoğun tempoya alışık ev sahibimiz, eski evi satın alırken bununla baş edecek gücü olacağına eminmiş. Bu yüzden hemen hareket geçmiş.

Tesisatlarına kadar yenilenen evin değişim aşamasında Çağla Hanım ve eşi bizzat görev almış: Profesyonel destek alınmadan tüm ev tasarlanmış.

Yaklaşık 4 ay süren tadilatta ferahlık en çok önemsenen kriter olmuş. Bunu sağlamak için iç mekan detaylarında ve mobilyalarda açık renklerden yararlanılmış.

Alanı aydınlık tutmak için aydınlatmaların fazla olmasına dikkat edilmiş. Parlak yüzeylerle birlikte ortamın ışıltı ayarı yapılmış.

Açık konsept plana sahip alt katta mutfak ve oturma alanı iç içe olmuş. Mutfakta kullanılan ada her iki ortamın ortak paydası haline gelmiş.

Evin genelinde modern stilden yararlanan Çağla Hanım her odada özenli tavrını korumuş.

Birçok sürpriz köşesiyle buluşacağınız evimize geçmeden önce şuraya bir not bırakalım:

Takip etmek isteyenler için ev sahibimizin Instagram adresi: @home.love.decoration

Buyurun konuk olalım.